Watch Medier

Royal Unibrew udpeger chef for norske bryggerier

En ny direktør er sat i spidsen for Royal Unibrews opkøbte selskaber Hansa Borg og Solera i Norge.

Foto: Pr

Royal Unibrew sætter en af sine erfarne profiler i spidsen for de nyere norske bryggeri- og drikkevareaktiviteter.

Bryggeriet har netop udpeget en ny adm. direktør for både Hansa Borg og Solera, som Royal Unibrew endelig overtog sidste forår. Topchefen hedder fremover Jakob Simmelsgaard, der har været i Unibrew de seneste 11 år, fortæller koncernen i et Linkedin-opslag.

Han overtager posten i Hansa Borg og Solera fra Lars Giil, der har stået i spidsen for Hansa Borg Bryggerier siden 2018 og også ledet de øvrige norske aktiviteter siden opkøbet i 2022 i form af Solera Norway, Multibev, Cuveco og Vinestor.

”Jeg er både beæret og spændt over at påtage mig rollen som adm. direktør og daglig leder for Hansa Borg og Solera. Jeg er taknemmelig for muligheden for at bidrage med min erfaring og indsigt i arbejdet med at opbygge en stærk drikkevareforretning på det norske marked sammen med alle vores dygtige kolleger i Norge, udtaler Jakob Simmelsgaard.

Royal Unibrew-ledelsen er overbevist om, at den rette person er fundet til at føre de norske forretninger til næste niveau, lyder det fra Kalle Järvinen, ansvarlig for Finland, Norge, Sverige og Baltikum i Royal Unibrew Group.

”Jakob Simmelsgaard er den rette person til det næste skridt i forretningsintegration i Norge. Han har været involveret i flere tidligere integrationer og har den rette ekspertise til at udføre det næste skridt i integrationen mod at opbygge en stærk norsk konkurrent på drikkevaremarkedet,” udtaler Kalle Järvinen.

Lars Giil, der har været ansat i Hansa Borg siden 2007, forlader nu Royal Unibrew.

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede