Watch Medier

Velliv får ny ansvarshavende aktuar

Pensionsselskabet Velliv har fra 1. marts ansat ny ansvarshavende aktuar, der kommer fra et tilsvarende job hos AP pension. Den afgående aktuar i Velliv fortsætter i pensionsselskabet.

Vellivs nye ansvarshavende aktuar er Jens M. Wissing. | Foto: Pr/velliv

Fra 1. marts hedder den ansvarshavende aktuar i pensionsselskabet Velliv Jens M. Wissing. Han har hidtil haft samme ansvarsområde hos AP Pension. 

”Efter mere end 20 år i AP Pension er det blevet tid til et jobskifte for mig,” skriver Jens Wissing selv i et opslag på Linkedin.

Jobbet i Velliv overtager han efter Charlotte Markussen, der i mere end otte år har været ansvarhavende aktuar i pensionsselskabet. Hun forlader dog ikke selskabet.

”Er sikker på, den kommer i de bedste hænder hos Jens Muff Wissing, og jeg glæder mig til det fremtidige samarbejde. For jeg fortsætter naturligvis som en del af en hel fantastisk arbejdsplads med de skønneste kolleger - og samtidig med muligheden for mere tid til mig selv og familien,” skriver Charlotte Markussen på Linkedin. 

Mere fra Watch Medier

Topchef tør ikke garantere stop for fyringer

Postnord i Danmark har annonceret et farvel til flere hundrede ansatte på grund af lavere aktivitet og stigende omkostninger. Topchef tvivler på behov for nye sparerunder senere i år og afviser, at selskabet generelt er på skrump.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs