Watch Medier

Direktøren stopper hos Rådet for Bæredygtigt Byggeri

Med et nyt navn for det tidligere Green Building Council Denmark er det også tid for en anden person i spidsen, lyder det fra rådets formandskab.

Mette Qvist (tv.) er ikke længere i spidsen for Rådet for Bæredygtigt Byggeri. | Foto: Pr / Rådet for Bæredygtigt Byggeri

Rådet for Bæredygtigt Byggeri siger efter 11 år farvel til direktør Mette Qvist, oplyser rådet, der indtil for nylig gik under det engelske navn Green Building Council Denmark.

Fratrædelsen et sket med det samme og betyder, at Sisse Norman Canguilhem konstitueres i jobbet, mens vicedirektør Frederik Waitz Søborg står for den daglige ledelse af organisationen ”i den kommende periode, indtil der findes en ny CEO”, lyder det i en pressemeddelelse, som bestyrelsesformand Mikkel Bülow-Lehnsby fra Nrep og næstformand Anne Skovbro By & Havn er afsendere af.

Bestyrelsen udtrykker ”et kæmpe stort tak” til Mette Qvist for ”hendes enorme indsats og ildhu” i den store udvikling, Rådet for Bæredygtigt Byggeri har gennemgået.

Men det ”betyder også, at organisationen har brug for en anden øverst i ledelsen, end den som har fungeret så fortræffeligt for organisationen hertil,” lyder det.

Selv fremhæver Mette Qvist i et opslag på Linkedin de resultater, hun har været med til at skabe:

”I min tid som direktør er vi vokset til 710+ medlemmer, fået opbygget en meget efterspurgt DGNB-konsulent-uddannelse med 1760+ uddannede ingeniører, arkitekter og bygningskonstruktører, færdigcertificeret 307 projekter, og vi tilbyder DGNB-certificering til samtlige stadier i byggeprocessen fra projektering til renovering og måling af eksisterende bygninger. Sekretariatet er vokset fra 7 personer i 2019 til 50 i 2023.”

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede