Nordnet udnævner ny dansk landechef

Investeringsplatformen Nordnet har fundet sin nye landechef hos Nordea, efter at forgængeren, Anne Buchardt, er skiftet til Danske Bank. Fungerende landechef Brian Buus Madsen fortsætter til 1. juni
Ny landechef for Nordnet i Danmark. | Foto: PR
Ny landechef for Nordnet i Danmark. | Foto: PR
af marketwire

Nordnet har udnævnt Tine Vestergren Uldal som ny landechef for den danske forretning, og hun tiltræder 1. juni, oplyser investeringsplatformen i en meddelelse onsdag.

Den nye landechef afløser Anne Buchardt, der i december rykkede til Danske Bank som chef for Global Private Banking. Tine Vestergren Uldal kommer fra Nordea, hvor hun har arbejdet de seneste 17 år, senest som Head of Investment Services & Development.

”Tine har en lang erfaring fra den finansielle sektor og et bredt kendskab til både det danske og det nordiske opsparingsmarked. I denne rolle er det vigtigt at kunne kombinere et højt strategisk niveau med en evne til at få tingene til at ske. Det er egenskaber, som Tine besidder til fulde i kombination med gode lederevner og en solid erfaring med finansiel regulering,” siger Lars-Åke Norling, der er administrerende direktør i Nordnet, i meddelelsen.

”Samlet set har Tine den helt rigtige profil til at tage Nordnet Danmark til det næste niveau,” tilføjer han.

Brian Buus Madsen vil fortsat stå i spidsen for den danske forretning som fungerende landechef frem til 1. juni 2023.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også