Bestyrelsesmedlem forlader Dansk Aktionærforening efter Meew-kaos

Den aflyste børsnotering af techselskabet Meew resulterer nu i, at et medlem af selskabets bestyrelse nu også må sige farvel til sin bestyrelsespost i Dansk Aktionærforening. 
Dansk Aktionærforening siger farvel til bestyrelsesmedlem efter børskaos omkring Meew. | Foto: Colourbox / arkivfoto
Dansk Aktionærforening siger farvel til bestyrelsesmedlem efter børskaos omkring Meew. | Foto: Colourbox / arkivfoto
af marketwire

Gitte Jürgens, der var en del af bestyrelsen i Meew, forlader sin bestyrelsespost i Dansk Aktionærforening, skriver JP Finans.

Afgangen fra Dansk Aktionærforening er sket efter en ”fælles aftale”, men er også en konsekvens af den aflyste børsnotering af selskabet Meew.

”Som investorernes interesseorganisation er vores integritet og uafhængighed altafgørende. Alle medlemmer i vores bestyrelse har andre gøremål og stiller op til bestyrelsesarbejde for at arbejde for de private investorers interesse. Men vi kan selvfølgelig ikke leve med, at foreningens navn inddrages ufrivilligt i forbindelse med udarbejdelse af prospekter og anbefalinger om børsnoteringer, som det er sket i denne sag,” forklarer formand for Dansk Aktionærforening Inger Kehlet ifølge nyhedsmediet.

Dansk Aktionærforening beklager, at Gitte Jürgens havde anbefalet en børsnotering af selskabet, mens hun sad i bestyrelsen.

Gitte Jürgens har ligeledes trukket sig fra sin bestyrelsespost i selskabet Meew sammen med hele den tidligere bestyrelse. Det sker efter, at selskabet aflyste sine planer om at blive børsnoteret på minibørsen Spotlight i Sverige.

Der har i de seneste dage været stort fokus på Meew, da det er blevet afsløret, at den tidligere direktør, Armin Kavousi, blandt andet har misbrugt titlen som doktor, ligesom regnskaber, der var basis for børsprospektet ikke var revideret.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også