Watch Medier

Novo-fond får ny næstformand

Politiken Fondens formand, Lars Munch, skal fremover være nummer to i den dominerende ejerfond bag de to store børsnoterede selskaber Novo Nordisk og Novozymes.

Lars Munch var bestyrelsesformand i JP/Politikens Hus i otte år. | Foto: Finn Frandsen

Novo Nordisk Fonden har fået ny næstformand i form af Lars Munch.

Det meddeler fonden, der gennem sit investeringsselskab Novo Holdings er hovedaktionær i både Novo Nordisk og Novozymes, tirsdag.

Lars Munch har i forvejen en række bestyrelsesposter og sidder blandt andet som bestyrelsesformand i Politiken Fonden, BRF-fonden, Louisiana-fonden og SOS-børnebyerne.

Han har også tidligere været bestyrelsesformand i medieselskabet JP/Politikens Hus fra 2014 og indtil sidste år, hvor han blev fjernet fra posten efter ønske fra den anden ejerfond, Jyllands-Posten Fonden, og før det var han selv administrerende direktør for mediehuset.

Tilsvarende var formanden for Novo Nordisk Fonden, Lars Rebien Sørensen, selv tidligere adm. direktør i medicinalselskabet Novo Nordisk.


Mere fra Watch Medier

Medie: Joe & The Juice er sat til salg

En mislykket kapitaltilførsel fra en saudisk investor har sat gang i en salgsproces for hele eller dele af juicekæden Joe & The Juice, skriver Børsen. Kæden har en bankgæld til SEB på ca. 1 mia. kr.

Læs også

Relaterede