Løvbjergs topchef rykker til Normal-kæden

De seneste ni år har Jesper Due stået i spidsen for supermarkedskæden Løvbjerg. Nu skifter han til butikskæden Normal.
Foto: Joachim Ladefoged
Foto: Joachim Ladefoged

Jesper Due stopper som adm. direktør i den jysk-fynske dagligvarekæden Løvbjerg og fortsætter i stedet som viceadm. direktør i butikskæden Normal, skriver Børsen.

At Jesper Due skifter fra rollen som adm. direktør til i stedet at blive nummer to bekymrer ikke den nu tidligere Løvbjerg-direktør.

“Jeg vil hellere vende den rundt, for jeg kommer ind i en enormt sund og velsmurt maskine, så der er ikke noget pres på, at jeg skal ind og lave om på en hel masse fra dag et,” siger Jesper Due til Børsen.

Normals adm. direktør, Torben Mouritsen, fortæller til Børsen, at kæden er vokset meget siden stiftelsen for ti år siden, og et selskab med i dag 500 butikker og næsten 9.000 medarbejdere stiller nye krav til organisationen, og her skal Jesper Due være med til at ”udleve vores strategiske ambitioner”.

Jesper Due har en fortid i Salling Group, men har de seneste ni år været adm. direktør for supermarkedskæden Løvbjerg med 15 supermarkeder i Jylland og et på Fyn.

I marts satte den familieejede dagligvarekæde omsætningsrekord på 1,3 mia. kr. Samtidig faldt driftsresultatet dog for andet år i træk fra 35,7 mio. kr. til 24,7 mio. kr., som er det laveste niveau siden 2019, mens overskuddet landede på 18,7 mio. kr. mod 27,1 mio. kr. i 2021.

Jesper Due: ”Normal og Løvbjerg drives ud fra nogle af de samme værdier”

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også