Bæredygtigt Landbrug udpeger politianmeldt projektchef til direktør

Kim Koch, der tidligere blev fyret og politianmeldt af rådgivningsvirksomheden Agri Nord, er ny direktør for interesseorganisationen Bæredygtigt Landbrug.
Kim Koch er ny direktør for Bæredygtigt Landbrug. | Foto: Agrinord
Kim Koch er ny direktør for Bæredygtigt Landbrug. | Foto: Agrinord

Foreningen Bæredygtigt Landbrug har ansat den tidligere adm. direktør for Agri Nord Kim Koch som direktør, skriver interesseorganisationen i en pressemeddelelse.

Kim Koch blev i april 2022 fyret og meldt til politiet af Agri Nords bestyrelse, efter at rådgivningsvirksomheden havde konstateret ”økonomiske uregelmæssigheder”.

Kim Koch blev de sidste måneder i 2022 ansat som projektchef i Bæredygtigt Landbrug med ansvaret for udvikling af en ESG-skabelon til landsforeningens medlemmer.

”Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Kim de seneste seks måneder, og vi har fået en stærk og visionær leder til Bæredygtigt Landbrug”, udtaler formanden for Bæredygtigt Landbrug, Peter Kiær.

Bæredygtigt Landbrug hiver politianmeldt direktør ind som projektleder

Nordjyllands Politi bekræftede i december, at direktøren stadig var under efterforskning.

”Jeg brænder både for landbruget og for den sag, som Bæredygtigt Landbrug er sat i verden for at kæmpe og italesætte: At skabe bedre rammevilkår for danske landmænd. Som motto har jeg altid haft: Dansk er bedre. Vi har nogle af verdens dygtigste samt mest innovative og klimavenlige landmænd,” udtaler Kim Koch i meddelelsen.

Foreningens tidligere direktør, Steen-Flemming Stevns Elmarlund, stoppede efter kun to måneder i stillingen i november 2022.

Direktør stopper efter to måneder i Bæredygtigt Landbrug


Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også