Watch Medier

Facebook-ejer opsiger dansk landechef i sparerunde

Det amerikanske tech-selskab Meta, der ejer bl.a. Facebook og Instagram, planlægger i 2023 en fyringsrunde på niveau med sidste år, da i alt 11.000 ansatte blev afskediget.

En sparerunde i Meta betyder farvel til landechef Pia Tandrup. | Foto: Pr/facebook

Pia Tandrup, der siden 2019 har været dansk landechef for Meta, er blevet opsagt som led i en større sparerunde på tværs af mange afdelinger i techkoncernen. Det bekræfter Pia Tandrup over for mediet Markedsføring.

Hun afviser at oplyse, hvor mange andre Meta-medarbejdere der er blevet opsagt i koncernens danske afdelinger, men siger til Markedsføring, at der er tale om ”markante strukturelle ændringer”.

”Strategien kom i februar, så på den måde er det ikke en overraskelse. Men vi har ikke vidst præcis, hvordan det ville blive ført ud i livet. Og jeg er personligt rigtigt ked af det og ærgerlig over det,” siger Pia Tandrup til Markedsføring.

Tidligere på foråret er det kommet frem i flere medier, at Meta planlægger nedskæringer på medarbejderfronten på niveau med 2022, hvor 11.000 ansatte blev opsagt - svarende til 13 pct. af staben.

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs