Alm. Brand Group henter HR-direktør fra ATP

Am. Brand Group-direktør, der hidtil har haft ansvar for HR og kommunikation, helliger sig sidstnævnte område, når ny HR-direktør tiltræder 1. august.
Bård Grande siger farvel til ATP og goddag til Alm. Brand Group, hvor han tiltræder som HR-direktør 1. august. | Foto: Pr/alm. Brand Group
Bård Grande siger farvel til ATP og goddag til Alm. Brand Group, hvor han tiltræder som HR-direktør 1. august. | Foto: Pr/alm. Brand Group

Bård Grande skifter ATP og posten som HR-direktør ud med Alm. Brand Group, hvor han 1. august tiltræder et job med samme titel. 

Det oplyser Alm. Brand Group i en pressemeddelelse.

HR-området har hidtil været varetaget af Claus Kappel Christensen, der har titel af kommunikationsdirektør. Han vil fra 1. august hellige sig kommunikationsområdet helt og holdent.

”Jeg er meget tilfreds med, at vi har kunnet tiltrække en kapacitet som Bård til Alm. Brand Group. Vi er i fuld gang med at skabe vores nye, fælles koncern, og vores medarbejdere spiller en altafgørende rolle for vores succes. Jeg er overbevist om, at Bård med sin erfaring og personlighed vil spille en afgørende og positiv rolle i vores udvikling,” siger Henrik Hvid, koncerndirektør med ansvar for stabe hos Alm. Brand Group, i meddelelsen.

Alm. Brand voksede sidste år til omtrent dobbelt størrelse med købet af Codan. Koncernen opdelte i begyndelsen af året flere funktioner for at øge opmærksomheden på de enkelte områder. Bl.a. blev jobbet som HR-direktør, som Bård Grande snart tiltræder, oprettet.

”Det er en utrolig spændende tid, hvor vi skal sikre, at den nye fælles organisation efter sammenlægningen bliver stadig stærkere. Samtidig skal vi bygge videre på de gode vilkår og mange karrieremuligheder i koncernen, så Alm. Brand Group bliver en endnu mere attraktiv arbejdsplads. Det er en opgave, som jeg glæder mig meget til sammen med mine kommende kolleger,” siger Bård Grande i meddelelsen om sit kommende virke.

Bård Grande har været hos ATP siden 2017 og var tidligere HR-direktør i Novo Nordisk Manufacturing

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også