E-sportshold kapper bånd til Kasper Hvidt efter seks år

Det børsnoterede e-sportshold Astralis laver radikalt om på organisationen bag Counter-Strike-holdet efter svigtende resultater over en længere periode. Både sportsdirektør og chefanalytiker stopper.
Kasper Hvidt stopper som sportsdirektør for Astralis. | Foto: Rasmus Flindt Pedersen
Kasper Hvidt stopper som sportsdirektør for Astralis. | Foto: Rasmus Flindt Pedersen
AF Ritzau

Astralis siger farvel til Kasper Hvidt som sportsdirektør og Nikolaj ”Hunden” Petersen som chefanalytiker efter en periode med svingende præstationer.

Det meddeler e-sportsholdet onsdag i en pressemeddelelse, hvor Kasper Hvidt også sætter ord på sin afsked efter seks år på holdet.

”Jeg er om nogen ked af, vi ikke er lykkedes med de ting, vi i den seneste periode har sat i søen. Det har været en vanskelig tid, efter at vi skulle sætte et nyt hold, men vi har stadig formået at bevæge os fremad som organisation, også omkring holdene,” siger Kasper Hvidt, der var målmand på det danske herrelandshold i håndbold i perioden 1996-2010.

Ifølge direktør Anders Hørsholt tager Astralis konsekvensen af længere tid med sigtende resultater. | Foto: Astralis Group
Ifølge direktør Anders Hørsholt tager Astralis konsekvensen af længere tid med sigtende resultater. | Foto: Astralis Group

Astralis-direktør Anders Hørsholt forklarer, hvorfor samarbejdet med Kasper Hvidt er bragt til ende.

”I Astralis skal vi altid have ambitioner om at være bedst, og både spillere, fans og partnere skal gå ind til enhver turnering med følelsen af, vi kan vinde.”

”Sådan har det af mange årsager ikke været i for lang tid, og det tager vi i dag konsekvensen af,” siger Hørsholt.

Direktøren uddyber også, hvorfor den tidligere Heroic-træner Nikolaj ”Hunden” Petersen kun nåede at være ansat i en periode på under et halvt år.

”Den blev ikke så lang, som vi havde håbet, men i forlængelse af vores fremadrettede arbejde har vi behov for en anden profil til at understøtte cheftræneren,” konstaterer Hørsholt.

En ny sportslig ansvarlig samt andre ansættelser vil blive offentliggjort, så snart rollerne er på plads, oplyser Astralis.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også

"Fra en virksomhedsbetragtning har det været en sund proces, men har også givet anledning til flere udtrædelser, end vi normalt ville se," lyder det fra Steen Rode, ledende partner hos Bech-Bruun. | Foto: Nikolai Linares

Fire partnere forlader Bech-Bruun

For abonnenter