JP/Politikens Hus hyrer specialist til ny juridisk enhed

Den nye juridiske enhed vil få ansvar for tværsnittet mellem jura og kommercielle og digitale aktiviteter i mediehuset. Chefen for enheden er fundet.
Tanja Blichfeldt Johnsen bliver ny head of Legal, Commercial and Tech i JP/Politikens Hus. | Foto: Jens Hartmann/Ritzau Scanpix
Tanja Blichfeldt Johnsen bliver ny head of Legal, Commercial and Tech i JP/Politikens Hus. | Foto: Jens Hartmann/Ritzau Scanpix

Tanja Blichfeldt Johnsen tiltræder 1. september som head of legal, commercial and tech i JP/Politikens Hus, skriver hun i et opslag på Linkedin.

Her skal hun opbygge en ny juridisk enhed med fokus på databeskyttelse, markedsførings- og forbrugeraftaleret, kommercielle kontrakter, nye teknologier og digital regulering, skriver hun i sit opslag. 

Det indebærer, at hun siger farvel til en tilværelse som selvstændig for at blive en del af mediekoncernen, fremgår det.

”JP/Politikens Hus er en af Danmarks førende medievirksomheder, som står bag en lang række nyhedsmedier, forlag, ugeaviser og nichemedier, så der er masser at se til,” skriver hun og søger fra første færd en kollega til at supplere sig i den nye juridiske enhed.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også

"Fra en virksomhedsbetragtning har det været en sund proces, men har også givet anledning til flere udtrædelser, end vi normalt ville se," lyder det fra Steen Rode, ledende partner hos Bech-Bruun. | Foto: Nikolai Linares

Fire partnere forlader Bech-Bruun

For abonnenter