Aller Media ansætter chef til ny People & Culture-afdeling

Mediehuset Aller henter HR-chef fra advokatfirmaet Skau Reipurth ind for at lede en ny People & Culture-afdeling.
Chefen for Allers nye People & Culture-afdeling. | Foto: Jesper Sunesen, Aller Foto & Video
Chefen for Allers nye People & Culture-afdeling. | Foto: Jesper Sunesen, Aller Foto & Video

Aller Media har ansat Naja Gissel Ørnbjerg som chef for en nyetableret People & Culture-afdeling.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra mediehuset.

Naja Gissel Ørnbjerg kommer med mere end 15 års erfaring inden for HR samt organisations- og ledelsesudvikling. Hun forlader en stilling som HR-chef hos advokatfirmaet Skau Reipurth.

I pressemeddelelsen fremhæver Aller Media Naja Gissel Ørnbjergs erfaring i optimering af interne HR-strukturer, processer og kulturudvikling, og at opgaven består i at ”bygge videre på at professionalisere HR-driften, drive forandringer og implementere strategiske initiativer inden for kompetenceudvikling, kultur, trivsel og engagement, der samlet skal styrke virksomhedens fundament og udvikling”.

Charlotte Riparbelli, adm. direktør i Aller Media Danmark, udtaler i pressemeddelelsen, at ansættelsen markerer en vigtig milepæl i at sikre og styrke Aller Media i fremtiden.

”Vi er midt i en stor digital transformation af hele forretningen og organisationen, og her kommer Naja til at spille en stor rolle. Jeg glæder mig meget over at kunne byde Naja velkommen ombord, og jeg er overbevist om, at vores øgede fokus på People & Culture-afdelingen vil styrke vores organisations evne til at tilpasse sig og trives i en konstant skiftende verden,” udtaler Charlotte Riparbelli, CEO i Aller Media Denmark.

Ifølge Naja Gissel Ørnbjerg har Aller Media en stærk kultur, som hun mærkede allerede fra første dag.

”Det bliver min opgave at bevare og værne om denne unikke kultur og samtidig have fokus på at omfavne og følge med den tid, vi lever i. En tid, der kalder på forandringer og nye måder at tænke på, så Aller Media kan stå endnu stærkere i fremtiden,” siger Naja Gissel Ørnbjerg, Head og People & Culture i Aller Media Denmark.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også