DBU fyrer kommerciel direktør

Dansk Boldspil Union har opsagt sin kommercielle direktør, der har bred erfaring fra mediebranchen. Mens organisationen finder en afløser, får kommunikationschefen udvidet sit ansvarsområde.
Foto: Ernst van Norde
Foto: Ernst van Norde

Godt et år efter Tobias Hoff forlod posten som kommerciel direktør hos Dagbladet Information til fordel for en lignende stilling hos Dansk Boldspil Union, DBU, er han nu blevet afskediget. Det skriver Markedsføring.

“Det er ikke nogen hemmelighed, at jobbet var mit drømmejob, og derfor er jeg naturligvis ærgerlig over beslutningen,” skriver Tobias Hoff blandt andet i et LinkedIn-opslag.

Ifølge hans oplysninger har DBU’s ledelse vurderet, at der på længere sigt er behov for en anden profil end hans.

I mellemtiden har kommunikationschef Jakob Høyer overtaget ansvaret for den kommercielle indsats.

Tobias Hoff kom for et år siden til DBU efter adskillige år i forskellige medieselskaber. Senest Dagbladet Information, hvor han tiltrådte i 2021 efter et års tid i Aller Media med ansvar for salg og marketing. Inden da har han været kommerciel chef med ansvar for annoncørbetalt indhold hos TV 2. 

I mellemtiden har kommunikationschef Jakob Høyer overtaget ansvaret for den kommercielle indsats. | Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
I mellemtiden har kommunikationschef Jakob Høyer overtaget ansvaret for den kommercielle indsats. | Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også