Coop Danmark får ny formand

Tidligere topchef for ISS Jeff Gravenhorst bliver ny formand i dagligvarekoncernen Coop og erstatter dermed Lasse Bolander efter 15 år, oplyser Coop.
Foto: Pr/coop
Foto: Pr/coop

Tidligere ISS-topchef Jeff Gravenhorst er per 1. oktober ny formand for Coop Danmark, og dermed ophører Lasse Bolanders dobbeltrolle som formand for både Coop amba og driftsselskabet Coop Danmark. 

Det bekræfter Coop i en netop udsendt pressemeddelelse.

Den snart tidligere formand for Coop-bestyrelsen, Lasse Bolander, fortsætter som næstformand frem til april 2024 for, som Coop formulerer det, at ”sikre en god overdragelsesperiode.” Han udtaler i pressemeddelelsen, at han glæder sig over udnævnelsen af Jeff Gravenhorst som formand: 

”Jeg er glad for, at Jeff påtager sig posten. Gennem det seneste halvandet år har han i bestyrelsen vist stor forståelse for, de udfordringer, vi har, og har været med til at vedtage strategien Fremtidens Coop. I en lang karriere har han dokumenteret gode forretningsmæssige resultater, og han har særlig erfaring fra andre store virksomheder med fokus på service og medarbejdere,” lyder det fra den afgående formand. 

Jeff Gravenhorst var perioden 2010-2020 var topchef for servicekoncernen ISS, og han har siddet i Coop Danmarks bestyrelse siden maj 2022. Derudover har han også en stribe andre bestyrelsesposter, herunder i ingeniørvirksomheden Rambøll, hvor han i en årrække har været formand.

Tidligere har han også været i bestyrelsen for andelsselskabet Danish Crown.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også