Tidligere Nykredit-chef bliver direktør for international tech-virksomhed

Peter Mattsen skal fremover styre tøjlerne hos Zrch Ltd., der med AI-baseret teknologi vil konkurrere mod børsnoteret virksomheder.
Peter Mattsen bliver chef for Zrch Ltd. | Foto: Pr / Zrch Ltd
Peter Mattsen bliver chef for Zrch Ltd. | Foto: Pr / Zrch Ltd

Den internationale tech-virksomhed Zrch Ltd. har fået ny direktør. Peter Mattsen kommer fremover til at styre slagets gang for den AI-baserede virksomhed. Han har en fortid som adm. direktør i Nykredit Mægler, der driver kæderne Nybolig, Estate og &Living. 

”Jeg havde en fantastisk spændende tid i Nykredit Mægler, hvor vi sammen vækstede forretningen betragteligt. Siden har jeg brugt tiden på at afsøge markedet, og nu har jeg så fået muligheden for at bidrage i et væksteventyr, jeg ikke kunne sige nej til. Det nye job betyder, at jeg sammen med superdygtige folk kommer til at kæmpe mod nogle af de største tech-virksomheder”, siger Peter J. Mattsen i pressemeddelelsen.

Zrch Ltd. blev stiftet i 2016 og har i dag 70 udviklere i Dublin og Bangkok, som udvikler AI-baseret teknologi, der vil udfordre traditionelle high-end markedsportaler. Peter Mattsen er overbevist om, at internationale aktører inden for fast ejendom vil flytte deres annoncering til Zrch Ltd. med tiden. 

I slutningen af august stoppede Peter Mattsen hos Nykredit Mægler. Hans stilling blev overtaget af Mik Kristensen, der havde været i koncernen i mange år. Peter Mattsen skrev dengang på Linkedin, at han søgte nye udfordringer. Dem har han nu fundet hos Zrch Ltd. 

Del artikel

Relaterede artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også