SAS henter HR-profil hos Mærsk

SAS ændrer på koncernledelsen med oprettelsen af to direktørposter som chief people officer og chief legal officer.
SAS henter en HR-profil fra Mærsk. | Foto: Jens Dresling
SAS henter en HR-profil fra Mærsk. | Foto: Jens Dresling
af marketwire

SAS ændrer i koncernledelsen, efter at Carina Malmgren Heander, som er executive vice president og chief of staff, har besluttet at gå på pension 1. februar 2024. I den anledning opretter flyselskabet i stedet en ny direktørpost som chief people officer, som besættes med en profil hentet fra Mærsk-koncernen.

”I lyset af Carinas pensionering annoncerer SAS en intern reorganisering med skabelsen af en ny chief people-funktion. Den vil erstatte chief of staff-funktionen og omfatte blandt andet HR- og kommunikationsrollerne,” skriver SAS i en meddelelse.

SAS har udnævnt Pernille Ormholt Vang til chief people officer med tiltrædelse 1. januar 2024. Hun kommer fra en stilling som hr-chef hos Mærsk i APAC-regionen.

Luftfartsselskabet har samtidig besluttet, at stillingen som ”general counsel” bliver en del af koncernledelsen. Dermed bliver Anna Almén, der i dag er vice president general counsel, fremover en del af SAS’ koncernledelse med titlen chief legal officer.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også

"Fra en virksomhedsbetragtning har det været en sund proces, men har også givet anledning til flere udtrædelser, end vi normalt ville se," lyder det fra Steen Rode, ledende partner hos Bech-Bruun. | Foto: Nikolai Linares

Fire partnere forlader Bech-Bruun

For abonnenter