Deloitte fyrer ejerpartner og forbedrer whisteblowerordning

Oven på en voldsom shitstorm på Instagram er en ejerpartner pludselig fortid i Deloitte, skriver Børsen. Revisionshusets whistleblowerordning har været utilstrækkelig, siger topchefen.
Deloitte på Islands Brygge i København. | Foto: Deloitte / Pr
Deloitte på Islands Brygge i København. | Foto: Deloitte / Pr

Revisions- og konsulenthuset har den seneste tid været ude i en shitstorm på Instagram med beskyldninger om alt fra et hårdt og dårligt arbejdsmiljø, manglende forfremmelser, fyringer af gravide og forskellige typer af krænkelser, skriver Børsen.

Shitstormen førte ifølge mediet til, at Deloitte-topchef Christian Jensby satte en undersøgelse i gang, og den har ført til fyring af en mandlig ejerpartner i virksomheden.

“Vi har truffet den beslutning at sige farvel til en ejerpartner. Det er sket på baggrund af ny viden, nye informationer og nuancer, der er blevet bragt direkte til mig,” forklarer Deloitte-topchef Christian Jensby til Børsen uden at ville uddybe, om fyringen af partneren skyldes krænkelser eller anden dårlig adfærd, eller om det har konsekvenser for andre ansatte.

Han vil nu meget hurtigt gøre noget med Deloittes whistleblowersystem, for det har været for utilstrækkeligt, og ikke givet medarbejderne den tryghed, som det skulle.

Deloitte gjorde sig for blot et par uger siden bemærket ved, at talentchef og partner Camilla Kruse forlod virksomheden kun få måneder efter at have sat gang i en debat om mere kønsdiversitet i virksomheden.

Talentchef skabte debat om ”middelmådige mænd” – nu er hun fortid hos Deloitte

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også