Nye Fråst-ejere skruer ned for ambitionerne – marketingchef fyret

Selskabet, der tidligere hed Hjem-Is, har efter et ejerskifte ændret kurs og fyret den nye marketingchef.
Foto: Casper Dalhoff/Jyllands-Posten
Foto: Casper Dalhoff/Jyllands-Posten

På sin første reelle arbejdsdag har Anders Christiansen, marketingchef i Fråst - det tidligere Hjem-Is, fået stukket en fyreseddel i hånden. 

Det skriver mediet Dansk Markedsføring med henvisning til et LinkedIn-opslag på hovedpersonens egen profil.

I opslaget fortæller han, at opsigelsen skyldes, at Mejerigaardens nye, asiatiske ejere har valgt at skrue ned for ambitionerne med Fråst-brandet, som ellers for nyligt blev lanceret i forbindelse med navneskiftet fra Hjem-Is.

”Jeg er blevet opsagt før, men aldrig på min første reelle arbejdsdag! Men Food Union og dermed Mejerigaarden og Fråst har i løbet af julen fået nye, asiatiske ejere, som har valgt at nedjustere ambitionerne og planerne for Fråst væsentligt, og det betyder, at der ikke længere er plads til mig,” skriver Anders Christiansen i opslaget.

Direktør er efter fire år færdig i Mejerigaarden

”Jeg havde ellers glædet mig til at begynde sådan rigtigt. Det sidste lille halve år har jeg som ekstern CMO knoklet for at få Fråst på benene og var efter min barsel topmotiveret for at indfri de store ambitioner og modbevise alle skeptikerne. Jeg havde lavet planer og lagt budgetter og havde masser af gode ideer, men sådan skulle det ikke være. Nu står jeg her alene, fyret og med en fryser fuld af frysepizzaer.”

Mejerigaarden, der står bag Fråst, fik for nylig nye ejere i form af PAG Private Equity, der overtog aktiemajoriteten i Mejerigaardens ejere, Food Union Europe.

Investeringsselskab køber op i Mejerigaarden-ejer

Fråst-brandet blev lanceret i november med mål om at gøre den tidligere Hjem-Is-forretning mindre sæsonafhængig. Det nye brand skulle blandt andet levere et sortiment af frosne måltider, snacks og desserter og derigennem gøre Hjem-Is til en helårsforretning.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også