Toms Gruppen finder ny chef for kommunikation og bæredygtighed

Den nye bæredygtighedschef er en erfaren kvinde på området.
Foto: Pr/toms Gruppen
Foto: Pr/toms Gruppen

Fra 1. februar er der ny kvinde i spidsen for kommunikation og bæredygtighed i Toms Gruppen. 

Det oplyser konfektureproducenten i et opslag på LinkedIn, hvoraf det fremgår, at man har ansat Ditte Haugaard Clausen i stillingen som chef for kommunikation og bæredygtighed. 

I opslaget citeres hovedpersonen selv for at sige: 

”Jeg ser frem til at fortsætte det betydelige arbejde, som Toms Gruppen allerede har sat i gang for at skabe en mere bæredygtig produktion.”

”Der er ingen tvivl om, at de kommende år vil byde på mange væsentlige udfordringer i forhold til bæredygtig omstilling, men jeg er overbevist om, at Toms Gruppen med sin nuværende indsats på bæredygtighedsområdet og sit stærke brand er i en rigtig god position til at lykkes med en succesfuld transformation,” udtaler Ditte Haugaard Clausen. 

Tidligere har Ditte Haugaard Clausen haft titel af at være ledende bæredygtighedschef i KMD, hvor hun blandt andet har stået i spidsen for IT-branchens Policy Board for Grøn Omstilling. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også

"Fra en virksomhedsbetragtning har det været en sund proces, men har også givet anledning til flere udtrædelser, end vi normalt ville se," lyder det fra Steen Rode, ledende partner hos Bech-Bruun. | Foto: Nikolai Linares

Fire partnere forlader Bech-Bruun

For abonnenter