Fødevarestyrelsen hyrer ny chef for bæredygtig mad

Den nye chef, Kirstine Hartvig Mahler, starter per 1. marts i den nye stilling. 
Den nye chef for bæredygtig mad og sundhed har blandt andet en fortid som uddannelseslede på Københavns Professionshøjskole. | Foto: Peter Hove Olesen/Politiken
Den nye chef for bæredygtig mad og sundhed har blandt andet en fortid som uddannelseslede på Københavns Professionshøjskole. | Foto: Peter Hove Olesen/Politiken

Fredag den 1. marts er der ny chef for bæredygtig mad og sundhed i regi af Fødevarestyrelsen - og den nye chef er Kirstine Hartvig Mahler. 

Det skriver Fødevarestyrelsen i et opslag på LinkedIn, hvor den nye chef citeres for: 

”Jeg brænder for, hvordan sund mad og sundere måltidsvaner kan bidrage til befolkningens sundhed og den grønne omstilling. Der er voldsomt meget på spil på tallerkenen for både vores sundhed og planeten.”

”Jeg er drevet af at skabe mening og værdi i arbejdet omkring de officielle kostråd, de tværfaglige udviklingsprojekter og kommunikationen om mad, måltider og sundhed til danskerne, og jeg glæder mig til at være en del af et dedikeret team af dygtige mennesker, som arbejder for et vigtigt samfundsformål,” siger Kirstine Hartvig Mahler videre. 

Kirstine Hartvig Mahler har en baggrund som kok, ernærings- og sundhedskonsulent samt lektor på ernærings- og sundhedsuddannelsen ved Københavns Professionshøjskole, hvor hun også har været uddannelsesleder. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også