Slæbebådsrederi udvider ledelsen med profiler fra Nets og NKT

Forud for en planlagt udskillelse af Svitzer fra ejerselskabet Mærsk styrker slæbebådsrederiet sin ledelse med en ny finanschef og en chef for investor relations.
Svitzer er verdens største slæbebådsrederi og er i dag ejet af Mærsk. | Foto: Pr / Svitzer
Svitzer er verdens største slæbebådsrederi og er i dag ejet af Mærsk. | Foto: Pr / Svitzer
Af Marketwire

Slæbebådsrederiet Svitzer kan mandag præsentere to nye navne på holdkortet i forberedelserne til den planlagte udskillelse fra Mærsk-koncernen og efterfølgende selvstændige børsnotering på Nasdaq Copenhagen.

Som head of treasury har Svitzer udnævnt Christian Lintner med tiltrædelse 1. maj. Han kommer fra en stilling som head of international treasury hos betalingsselskabet Nets og har tidligere haft en tilsvarende post hos rederiet Torm.

Derudover har Svitzer udnævnt Michael Nass Nielsen som chef for investor relations, finansiel planlægning og analyse. Han tiltræder 1. juni og kommer fra en stilling som chef for Investor Relations hos NKT.

A.P. Møller-Mærsk annoncerede 8. februar beslutningen om at indlede en udskillelse af Svitzer, hvilket formelt skal godkendes på en ekstraordinær generalforsamling 26. april.

Det skal bane vejen for en efterfølgende børsnotering af det nye moderselskab, Svitzer Group, på Nasdaq Copenhagen og en forventet første handelsdag 30. april 2024.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også