Folkemødets pressechef stopper øjeblikkeligt

Hun kan ikke længere se sig selv i projektet, udtrykker hun.
Det er med øjeblikkelig virkning, at hun forlader sin stilling hos Foreningen Folkemødet. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix
Det er med øjeblikkelig virkning, at hun forlader sin stilling hos Foreningen Folkemødet. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Folkemødets program- og presseansvarlige, Louise Bjerregaard, har opsagt sin stilling med øjeblikkelig virkning, skriver Altinget på baggrund af en intern mail fra Louise Bjerregaard selv.

Louise Bjerregaard havde egentlig allerede sagt op i februar, men tilbød først at fratræde efter dette års Folkemøde, som løber af stablen i juni.

I mailen stilet til foreningen bag Folkemødets medlemmer skriver hun, at hun ikke kan se sig i projektet længere.

”Der er grænser for, hvad jeg vil være med til, og når dårlig ledelse spænder ben for, at dygtige folk kan gøre deres arbejde ordentligt og skaber mistrivsel og dårlig psykisk arbejdsmiljø, så mener jeg, at man er forpligtet til at sige fra,” skriver hun i mailen. 

Folkemødets direktør, Peter Christiansen, har over for Altinget kommenteret opsigelsen og kritikpunkterne i mailen. 

”Jeg vil bare sige, at jeg synes, hun var dygtig, og jeg er ked af, at hun er stoppet. Hun var dygtig og kreativ, og jeg ønsker hende held og lykke på hendes nye job på TV 2/Bornholm,” siger Peter Christiansen til Altinget.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også