Finansdirektør rykker fra Danish Crown til børskandidat

Thomas Ahle har efter fire år som koncernfinansdirektør hos slagterikoncernen Danish Crown valgt at søge nye græsgange hos byggemarkedsselskabet Stark Group.
Danish Crown arbejder på at finde en afløser for Thomas Ahle og forventer at finde den rette ”i løbet af sommeren”. | Foto: Presse / Danish Crown
Danish Crown arbejder på at finde en afløser for Thomas Ahle og forventer at finde den rette ”i løbet af sommeren”. | Foto: Presse / Danish Crown

Danish Crowns finansdirektør, Thomas Ahle, bytter svinekød ud med tømmer og byggematerialer med skiftet til Stark Group. 

Det oplyser slagterikoncernen i en pressemeddelelse.

”Vi er kede af at sige farvel til Thomas, som har været en vellidt og kompetent Group CFO, der har leveret en stærk indsats i sin rolle som øverste leder både på det finansielle og non-finansielle område. Han er en dygtig formidler og har ledt os godt på vej imod en ændret verden med mange nye krav på rapporteringen”, udtaler adm. direktør Jais Valeur fra Danish Crown.

Thomas Ahle har været fire år i rollen hos Danish Crown og kom fra virksomheden Refresco i Holland. Han har som finansdirektør været med til at udvikle Danish Crowns koncernstrategi og stået i spidsen for flere programmer under Danish Crown, herunder med fokus på ESG-rapportering. 

Danish Crown arbejder på at finde en afløser for Thomas Ahle og forventer at finde den rette ”i løbet af sommeren”.

Thomas Ahle takker i pressemeddelelsen for sin tid i Danish Crown. 

”Jeg har imidlertid fået en unik mulighed i Stark Group, en kapitalfondsejet virksomhed, der er på en voldsom vækstrejse med opkøb og integration, og forude venter en potentiel børsnotering. Det er særdeles spændende, både fagligt og ledelsesmæssigt, så jeg kunne ikke sige nej til denne udfordring”, udtaler Thomas Ahle.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også