Svitzer ansætter ny kommerciel direktør i Europa

Mærsks slæbebådsrederi, Svitzer, som er på vej mod en børsnotering, henter ny kommerciel direktør til den europæiske forretning.
Sara Gerdner Kalle.
Sara Gerdner Kalle.

Svitzer har fra 1. april 2024 ansat Sara Gerdner Kalle som ny kommerciel direktør for den europæiske forretning, oplyser slæbebådsrederiet, der aktuelt er på vej til at blive børsnoteret.

Sara Gerdner Kalle kommer med 25 års erfaring inden for logistik- og forsyningskæde-virksomheder, skriver Svitzer i en pressemeddelelse.

Før Sara Gerdner Kalle kom til Svitzer Europe, var hun leder af eCommerce Logistics-teamet hos Maersk APAC.

Derudover har hun tidligere haft lederroller hos Singapore Post, DB Schenker og H&M, hvor hun har arbejdet med kunderelationer.

”Jeg kommer med erfaring fra Singapore og Asien inden for forskellige områder af forsyningskæden, både fra serviceudbyder-, kunde- og start-up-perspektivet,” siger Sara Gerdner Kalle i pressemeddelsen. 

Svitzer opererer i 37 lande og i 140 havne og er den største internationale operatør af slæbebåde i et marked, der er præget af mange, mindre spillere. 

Slæbebådsrederiet, der i dag er ejet af Mærsk-koncernen, er ved at blive udskilt som et selvstændigt børsnoteret selskab.

Når Svitzer efter planerne børsnoteres og aktien kommer i handel den 30. april vil det være med A. P. Møller Holding som den største aktionær i rederiet med en ejerandel på 41,5 pct. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også