Tryg ændrer på centrale poster

Forsikringsselskabet Tryg har udnævnt ny chef for Skade Danmark med ansvar for 900 medarbejder. Samtidig skiftes der ud på posten som it-direktør. Den afgående direktør afviser fyring.
Tryg siger 1. maj farvel til den hidtidige it-direktør og har udnævnt en ny, hvis efterfølger også er på plads. | Foto: Philip Davali
Tryg siger 1. maj farvel til den hidtidige it-direktør og har udnævnt en ny, hvis efterfølger også er på plads. | Foto: Philip Davali

Maria Palsmark bliver fra 1. maj ansvarlig for Skade Danmark i Tryg, hvor hun får ansvar for 900 medarbejdere, der tilsammen håndterer over en million forsikringsskader om året.

Det skriver hun på Linkedin

”I min nye rolle bliver jeg medlem af Trygs executive leadership forum og den danske landeledelse, hvor jeg får tværgående ansvar for skadeshåndtering for både privat-, erhvervs- og industrikunder. En spændende ledelsesmæssig udfordring, som jeg naturligvis går til med både stolthed og ydmyghed,” skriver hun videre.

Maria Palsmark begyndte i Tryg i 2022 og har haft ansvaret for Personskade DK. Hun kom til forsikringsselskabet fra Danske Bank og har tidligere arbejdet i Nordea.

Den hidtidige chef for Skade Danmark i de seneste to et halvt år, Frederik Sjørslev Søgaard, rykker samtidig op i geledderne og er pr. 1. maj blevet udnævnt til ny it-direktør med ansvar for hele Norden.

Det oplyser han på Linkedin.

”I min nye stilling bliver jeg en del af en ny fase, hvor vi skal fokusere på at høste de synergier, der eksisterer i kraft af, at Tryg er blevet Skandinaviens største forsikringsselskab. Det betyder bl.a. et fokus på at skalere vores it-løsninger på tværs af Norden – det bliver meget spændende!,” skriver han videre.

Før Tryg bestred Frederik Sjørslev Søgaard i en årrække forskellige stillinger i TDC, senest som direktør for TDC Privat.

Afviser fyring

På posten som it-direktør erstatter han Anne Nørklit Lønborg.

“For mig er det et perfekt tidspunkt at stoppe. Jeg har har været hos Tryg i otte år, og de mere end fem år har været som CIO. Men jeg har stået ved skillevej,” siger hun til Computerworld.

Hun oplyser videre til mediet, at hun vil bruge sommeren på at overveje, hvad fremtiden skal bringe og nævner bestyrelsesarbejde, hvor hun kan bidrage med sine digitale kompetencer, eller et andet CIO-job.

Anne Nørklit Lønborg afviser samtidig, at hun er blevet fyret, men bruger formuleringen, at hendes afgang er ”aftalt i en proces med Tryg”, skriver Computerworld. 

Hun kom til Tryg fra ATP, hvor hun var henholdsvis underdirektør for it- og porteføljestyring og it-udvikling i lidt over fem år.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også