Vestjyllands Andel ansætter chef til nyt forretningsområde

Frontfigur for den nye satsning Lars Villadsgaard Toft kommer med erfaring fra bl.a. Seges Innovation og Dong Energy. 
Lars Villadsgaard Toft har tidligere stået i spidsen for biogas hos Seges Innovation som chefkonsulent. | Foto: PR / Vestjyllands Andel
Lars Villadsgaard Toft har tidligere stået i spidsen for biogas hos Seges Innovation som chefkonsulent. | Foto: PR / Vestjyllands Andel

Lars Villadsgaard Toft kommer til at stå i spidsen for en nyetableret afdeling under Vestjyllands Andel, der skal fokusere på forretningsområdet bioressourcer.

Det skriver an grovvareselskabet Vestjyllands Andel i en pressemeddelelse. 

Området og den grønne dagsorden skal nu ”udforskes og udvikles” til fordel for andelsselskabets medlemmer, lyder det. 

”Landbruget er i konstant forandring, og vi arbejder løbende for at sikre den nødvendige ”license to produce”. Investeringerne i biogas, grøn bioraffinering og Adival har allerede bragt os godt på vej, og med et tiltagende fokus på udnyttelse af bioressourcer har vi ambitioner om at udvikle endnu et grønt forretningsområde, der kan skabe fremtidig værdi for Vestjyllands Andels ejere,” udtaler adm. direktør Steen Bitsch.

Frontfiguren for den nye satsning, Lars Villadsgaard Toft, kommer med erfaring fra bl.a. Seges Innovation og Dong Energy. 

”Området for bioressourcer besidder et stort potentiale, som kan blive en gevinst for landbruget på både den korte og lange bane. I den forbindelse har Vestjyllands Andel allerede taget flere indledende skridt, som jeg ser frem til at videreudvikle. I første omgang vil mit fokus være på at udvælge de fremtidige initiativer, som kan styrke både Vestjyllands Andels kerneforretning og skabe værdi for den enkelte bedrift,” udtaler Lars Villadsgaard Toft.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Photo: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også