Ambus driftsdirektør træder tilbage – afløser kommer fra Novozymes

Medicoselskabet Ambus driftsdirektør, Henrik Birk, stopper på posten, hvor han afløses af driftsdirektør fra Novozymes 
Foto: Ambu/PR
Foto: Ambu/PR

Henrik Birk stopper med øjeblikkelig virkning som driftsdirektør, COO, hos Ambu i Ballerup. Medicoselskabet har dog allerede en afløser på plads i form af Graziela Malucelli, som har haft en lignende stilling hos enzymselskabet Novozymes. 

Det oplyser Ambu i en børsmeddelelse, hvor det fremgår, at Henrik Birk stopper af personlige årsager, og at beslutningen er truffet med opbakning fra direktionen hos Ambu.

”Jeg er ked af at sige farvel til Henrik. Mens Graziela Malucelli træder ind i rollen som COO, er jeg begejstret for, at det er lykkedes os at sikre os en så højt anerkendt leder,” siger Ambus adm. direktør, Britt Meelby Jensen, i meddelelsen.

”Jeg er sikker på, at Grazielas dynamiske lederskab og omfattende driftsekspertise vil tage vores organisation til det næste niveau, når hun udnytter sine omfattende evner og ekspertise i at drive global drift i stor skala,” uddyber hun.

Graziela Malucelli træder ind som en del af topledelsen hos Ambu i selskabets Executive Leadership Team. Hun var senest koncerndriftsdirektør i Novozymes, hvor hun stoppede i februar ved sammenlægningen med Chr. Hansen, da selskabet blev til Novonesis.

Graziela Malucelli blev ansat i Novozymes i 2000 og har haft en stribe ledelsesroller i enzymselskabet.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også