Watch Medier

Resultater

Flymadleverandør mangler 130-140 millioner for at overleve

Regnskabet for 2019 viser stor usikkerhed om fremtiden for den danske del af den globale koncern Gate Gourmet. Flymadleverandøren er "voldsomt negativt påvirket" af rejsestoppet under corona og behøver ekstra finansiering på 130-140 mio. kr.

PFA's afkast er raslet ned med Polack bag rattet

Adm. direktør i PFA Allan Polack kan fejre fem års jubilæum som topchef med et skuffende kundeafkast, mener aktuar og administrerende direktør i pensionsmæglerselskabet AFPR, Jørgen Svendsen.

Nordiske shippingdynastier deler skæbne i stor olienedtur

Lige så meget som de nordiske shippingfamilier nød godt af olieprisens optur, lige så mange milliarder har kendte navne som Mærsk og Fredriksen tabt på den dybe krise i drillingsektoren. Alene i Maersk Drilling er markedsværdien faldet med 18 mia. kr.

SAS Institute indfrier vækstmål i Danmark – men usikkerheden truer i 2021

Et øget fokus på it-løsninger til bekæmpelse af snyd og hvidvask har ført til vækst hos SAS Institute i Danmark, som på trods af coronakrisen er vokset mere i første halvår af 2020 end i 2019. Konsulenthuset, der er specialist i dataanalyse, har dog sat målsætninger for 2021 på hold, fordi usikkerhederne er store i øjeblikket.

DSV-aktien passerer 1000 kr. for første gang

Aktien i transportkoncernen DSV Panalpina handles nu for første gang til over 1000 kr. Kursen er i årets løb steget 31 pct. og mere end fordoblet siden dykket ved coronakrisens start.

Kopenhagen Fur varsler fyringer efter skidt 2020

Lave priser på skind og en coronapandemi, der er i høj grad har svækket salget af minkskind globalt, gør, at verdens største auktionshus for minkskind, Kopenhagen Fur, må fyre medarbejdere senere i år.

Rederiet Norden opjusterer – tørlastskibene trækker op

Rederiet Norden opjusterer sine forventninger til 2020 og regner nu med at lande et overskud på 70-110 mio. dollar mod tidligere 40-80 mio. dollar. En stærk udvikling i operatørforretningen for tørlast trækker op i resultatforventningerne hos det børsnoterede rederi.

Nyt hvidvasklæk rammer danske banker: Få overblikket her

I nye lækkede dokumenter med hvidvaskindberetninger tilsendt amerikanske myndigheder er Danske Bank den bank, der optræder oftest i estisk del, skriver flere danske medier. De har i samarbejde med en international gruppe af journalister afsløret et nyt læk af dokumenter, som relaterer sig til hvidvask i internationale banker - herunder flere danske. Få overblikket over lækket her.

Carlsberg opjusterer

Ølsalget har slået forventningerne. Carlsberg forudser et mindre fald end ventet for hele 2020.

Danish Crown taber på varer fra sit tyske slagteri

Den danske slagterikoncern Danish Crowns tyske slagteri i Essen er ramt på lige fod med andre tyske slagterier i forbindelse med udbruddet af afrikansk svinepest i landet. Derfor kommer koncernen til at tage tab på varer på vej gennem systemet, påpeger selskabet.

Seneste nyt fra alle vores medier