Watch Medier

Resultater

Arla sender knap 2 milliarder til landmændene

Et flertal i Arlas repræsentantskab har vedtaget bestyrelsens forslag om at udbetale 13 øre per kilo leveret mælk til andelshaverne. Det er næsten dobbelt så meget som i normale år.

ISS-topchef er tilfreds trods underskud på 5,2 millarder

Corona, cyberangreb, kontrakttab og store omkostninger til restrukturering af selskabet har præget et svært år i ISS, der ender med underskud på 5,2 mia. kr., men topchef Jacob Aarup-Andersen er i sidste ende tilfreds med tallene.

Gebyrboom sender Saxo Banks overskud i vejret

Saxo Bank har forbedret driftsindtjening og overskud betydeligt i 2020. Årsagen er især en vækst på over 1 mia. kr. i gebyrindtægter i kølvandet på de store udsving på aktiemarkederne.

NKT ser bedring i nyt underskudsår

For tredje år i træk fik kabelproducenten NKT også underskud i 2020. Men formanden ser bedring i horisonten og venter, at fremgangen vil fortsætte i kraft af en stærk ordrebog.

Jyske Bank-chef bejler til langsigtede aktionærer med nyt nøgletal

Efter mange års kamp for aktiekursen sætter Jyske Banks ordførende direktør, Anders Dam, fokus på et andet nøgletal - indtjening pr. aktie - som skal vise værdien for de langsigtede aktionærer. "Når aktiekursen er så lav, kan man lave en fornuftig forretning," siger han.

Blue Equity vil rejse tredje fond efter mange frasalg

Den danske kapitalfond Blue Equity med PFA, Norlys og tunge familiefonde i investorkredsen har på kort tid solgt fem virksomheder. "2020-resultatet bliver vores hidtil bedste år," siger managing partner Christian Møller.

Danske minkskind rives væk på auktion

Gennemsnitsprisen på Kopenhagen Furs minkauktion, der begyndte lørdag, var første dag på 315 kroner. Skindene rives væk, lød det. Auktionen slutter mandag.

International ekspansion trak Watch Medier i minus

De danske kerneaktiviteter løftede sig i 2020 hos Watch Medier. Mediehuset, der er specialist i nichemedier til erhvervslivet, måtte dog for første gang siden 2014 indkassere et underskud efter etablering af medier i Norge og Tyskland.

Kursgevinster redder overskuddet i Arbejdernes Landsbank

For hver krone Arbejdernes Landsbank tjente på bankdriften i 2020, blev der brugt en. Så omkostningerne er stadig et stort opmærksomhedspunkt, siger direktør Gert Jonassen. Flotte kursgevinster sikrer dog landets sjettestørste bank et årsoverskud på 330 mio. kr.

Direktør spår trecifret millionfald hos 7-Eleven

Coronaen har siden marts sidste år sat spørgsmålstegn ved adfærd, hverdagsritualer og sikkerheden ved offentlig transport. Det har ramt kioskkæden 7-Eleven, og kædens forventninger til 2021 er allerede røget ud ad vinduet. "Vi er væsentligt hårdere ramt nu," siger adm. direktør Jesper Østergaard.

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Vores sites – gå på opdagelse i alle vores nyheder om dansk og internationalt erhvervsliv

Vil du vide mere om en bestemt branche eller et bestemt område? Watch Medier dækker dansk erhvervsliv tættere end noget andet medie og udgiver desuden en række internationale sites. Se mere herunder.