Watch Medier

Resultater

Bavarian Nordic får udvidet milliardkontrakt

Vaccineselskabet Bavarian Nordic får udvidet sin kontrakt med den canadiske regering om levering af abekoppevaccine. Potentielt kan kontrakten løbe op i flere milliarder danske kroner.

Arbejdernes Landsbank nedjusterer forventningerne

Arbejdernes Landsbank, der er landets femtestørste bank, nedjusterer forventningerne til 2022 på grund af kurstab på værdipapirbeholdningen. Datterselskabet Vestjysk Bank har også måttet skrue ned.

OECD i voldsom nedjustering af global vækstprognose

Den vestlige økonomiske samarbejdsorganisation, OECD, hugger et stort stykke af sine vækstforventninger. Verdensøkonomien forventes nu kun at vokse med 3 pct. i år og 2,25 pct. næste år, og tallene kan godt blive lavere, anføres det. Tidligere var forventningerne oppe på 4,5 og 3,2 pct.

Kapitalforvaltere: Bølge af nedjusteringer på vej

Europæiske virksomheder kan blive ramt hårdt af kombinationen af renteforhøjelser, boomende energipriser og tilbageholdende forbrugere. Derfor forudser kapitalforvaltere og banker nedjusteringer af resultatforventningerne fra mange børsselskaber.

Danish Crown misser centralt mål

Udfordringer på eksportmarkederne betyder, at kødkoncernen Danish Crown ikke når målsætningen om at betale andelshaverne 60 øre mere per kilo leveret svin end de europæiske konkurrenter.

Lunar taber knap en halv milliard i første halvår

En stor stigning i udgifterne er med til at sende underskuddet i første halvår tæt på 500 mio. kr. hos Lunar. Ifølge stifter og adm. direktør er resultatet i tråd med forventningerne. Fintech-virksomheden får trecifret millionbeløb i ny investeringsrunde.

Nationalbanken sadler om: Minusvækst og boligprisfald i 2023

Danmarks Nationalbank ser mere pessimistisk på økonomien end tidligere meldt ud. For 2023 er skønnet for den økonomiske aktivitet ændret fra plus 2,3 pct. til minus 0,1 pct. Banken forudser nu også et fald i boligpriserne på 5,6 pct. i 2023.

1 - 25 af 2066

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs