Watch Medier

Resultater

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen, og det nye regnskab for fjerde kvartal viser faldende indtægter. Topchefen er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater fremover.

Efter 10 år med minus fik Lauritzen Bulkers overskud

Rederiet Lauritzen Bulkers - det tidligere J. Lauritzen - fik et trecifret millionoverskud i dollar i 2021. Det kom efter hele 10 år med underskud. Nu vil tørlastrederiet igen vokse og har etableret et nyt forretningsben med køb og salg af skibe, fortæller CEO Niels Josefsen.

Telias danske resultat rammes af højere elpriser

Trods fremgang på kundesiden og øget såkaldt serviceomsætning går Telias driftsindtjening tilbage i Danmark, for de højere el-priser rammer mobilselskabet hårdt. Topchefen ser dog positivt på 2022.

Apple leverer langt over forventning

Tech-selskabet Apple leverede langt bedre resultater end ventet i første kvartal af 2021/22, hvor Iphone-producentens seneste produktlanceringer førte til salgsrekord.

Coloplast opjusterer vækstforventningerne

Tirsdagens kvartalsregnskab fra Coloplast bød på en opjustering af den forventede vækst i 2021/2022 målt i danske kroner som følge af valutakursudsving. Derudover ventes købet af Atos Medical også at bidrage med omkring 6 pct.

Opkøb sender Netcompanys omsætning til vejrs

Toplinjen vokser med knap 50 pct. i seneste kvartal hos Netcompany efter opkøb af græsk it-selskab. Til gengæld må det danske selskab se indtjeningsmarginen falde som følge af tilføjelsen.

Millioner af lyntest tredobler Falcks overskud

Falck har i 2021 næsten tredoblet overskuddet til 1,8 milliarder kroner. Det skyldes lyntest, som i regnskabet beskrives som "en af de største og mest krævende opgaver i Falcks historie".

1 - 25 af 1297

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs