Watch Medier

Resultater

TV-producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til tv-streamingtjenester, blev torsdag forkastet af skuespillere og instruktører i Create Denmark. Det er et skridt i den rigtige retning, mener Producentforeningen. Men de individuelle forhandlinger med tjenesterne kan trække ud til efter sommer.

Rettighedsballade sender kunstnerforbund og manuskriptforfattere i clinch

En dyr aftale om rettighedsbetaling for TV-serier og anden fiktion til streaming har i månedsvis fået produktionen til at stå stille og truer hele branchen. Nu strides aftaleparterne om, hvis skyld det er. En talsmand for kunstnerforbundene i Create Denmark tilbageviser således kritik fra manuskriptforfatterne Adam Price og Søren Sveistrup.

3 får første underskud i mange år

Teleselskabet 3 har på mange områder haft et godt år, men selskabet må tage nogle store afskrivninger, der giver første underskud i mange år.

Maersk forbedrer rettidighed – men kun halvdelen af skibene når frem i tide

Lidt over halvdelen af Maersks containerskibe ankommer nu til tiden. Men ifølge analysehuset Sea-Intelligence er rederiernes rettidighed som helhed fortsat lavere end for et år siden. De globale forsyningskæder er således fortsat plaget af forstyrrelser skabt af coronanedlukninger og ændrede efterspørgselsmønstre.

Stort underskud i Too Good to Go

Madspilds-appen Too Good to Go tjener langt fra penge og omlægger strategien, så den kan håndtere en kommende krise, skriver Børsen.

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

I et nyt regnskab oplyser Arriva Danmark, at den danske forretning skal sælges til en eller flere investorer. Dermed bekræftes forlydender om, at ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn, vil af med de danske aktiviteter.

Sanktioner presser dansk landbrug i Kaliningrad

Hovedaktionæren i danskejede Agroskandia, der driver landbrug i den russiske enklave mellem Polen og Litauen, Kaliningrad, vil som følge af krigen i Ukraine ikke længere give selskabet sin ubetingede støtte. Samtidig er der lavet en større rokade i bestyrelsen.

1 - 25 af 1796

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs