Watch Medier

Resultater

Opkøb sikrer omsætningsvækst i NNIT

NNIT går en smule frem i omsætningen, men kun drevet frem af opkøb. Uden dem ville selskabet gå svagt tilbage. Opgaverne for Novo Nordisk fortsætter faldet, mens området international life science er i stor vækst.

TDC taber terræn igen

Det går fortsat tilbage for Danmarks største telekoncern, TDC, der i årets første kvartal tabte både kunder og omsætning. Selskabet skærer ned med hård hånd.

Alm. Brand opjusterer forventningerne

Forsikringskoncernen Alm. Brand forventer nu at lande et resultat på 650-700 mio. kr. i 2021 - en opjustering på 50 mio. kr. I første kvartal er især investeringsresultatet forbedret i forhold til samme periode sidste år.

Netcompany vokser kraftigt i det private erhvervsliv

Netcompany er mest kendt for it-projekter for det offentlige, men selskabet øger kraftigt inden for det private erhvervsliv, viser kvartalsregnskabet. Netcompany har stigende forventninger til resten af året.

Nykredit lander kvartalsoverskud på 2,4 milliarder

For Nykredit blev et underskud i første kvartal sidste år vekslet til et overskud i samme periode i år. Koncernchef Michael Rasmussen kalder resultatet "meget tilfredsstillende" og håber på mere afdæmpet boligprisudvikling i særligt andets største byer.

ALK buldrer frem i Tyskland efter nye medicinregler

Allergikoncernen ALK sælger markant flere tabletter på det vigtigste og største marked, Tyskland, efter nye regler for udskrivning af allergimedicin. Udsigten til et 100 mio. euro stort markedspotentiale vækker jubel hos adm. direktør Carsten Hellmann.

Spar Nord kom styrket ud af første kvartal

Overskuddet i Spar Nord er blevet markant forbedret i årets første kvartal sammenlignet med første kvartal 2020, hvor der blev taget en kraftig coronanedskrivning. Og for første gang når balancen over 300 mia. kr.

Vestas skuffer men holder fast i forventninger

Trods et trecifret millionunderskud og en langt lavere omsætning end ventet i første kvartal får det ikke mølleproducenten Vestas til at nedjustere. "Vi ser positivt på, at vi kan indhente det tabte i løbet af året," lyder det fra topchefen.

ISS går frem på hjemmebanen

På koncernplan taber den globale serviceleverandør ISS omsætning i første kvartal, men i Danmark meldes om fremgang.

Allergiselskab sætter salgsrekord i første kvartal

Allergiselskabet ALK har netop for første gang solgt for mere end 1 mia. kr. i et enkelt kvartal - en stigning på 9 pct. Den fine udvikling i første kvartal får selskabet til at se mere optimistisk på hele året.

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier