Watch Medier

Konkurrent haler ind på Realkredit Danmarks frontposition

Ved udgangen af første halvår er Realkredit Danmarks bid af udlånet til ejendomsmarkedet blevet mindre. Der er mest fut under væksten i områder, hvor selskabet står mindre stærkt, forklarer adm. direktør Carsten Nøddebo.

Carsten Nøddebo, adm. direktør i Realkredit Danmark, vil bruge innovation til at øge markedsandelen. | Foto: Bidstrup Stine/Ritzau Scanpix

Efter første halvår er den seneste tids billede af konkurrencen på realkreditmarkedet blevet forstærket. Realkredit Danmark, der er en del af Danske Bank-koncernen, har tabt en smule markedsandele, mens Totalkredit, som hører under Nykredit, fortsætter med at sætte sig på en stadigt større bid.

Ifølge FinansWatchs opgørelse af realkreditselskabernes nominelle udlån sidder Realkredit Danmark nu på 26,3 pct. af udlånet, mens Totalkredit nærmer sig samme niveau med 25,9 pct. af markedet.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs