Watch Medier

Konkurrent haler ind på Realkredit Danmarks frontposition

Ved udgangen af første halvår er Realkredit Danmarks bid af udlånet til ejendomsmarkedet blevet mindre. Der er mest fut under væksten i områder, hvor selskabet står mindre stærkt, forklarer adm. direktør Carsten Nøddebo.

Carsten Nøddebo, adm. direktør i Realkredit Danmark, vil bruge innovation til at øge markedsandelen. | Foto: Bidstrup Stine/Ritzau Scanpix

Efter første halvår er den seneste tids billede af konkurrencen på realkreditmarkedet blevet forstærket. Realkredit Danmark, der er en del af Danske Bank-koncernen, har tabt en smule markedsandele, mens Totalkredit, som hører under Nykredit, fortsætter med at sætte sig på en stadigt større bid.

Ifølge FinansWatchs opgørelse af realkreditselskabernes nominelle udlån sidder Realkredit Danmark nu på 26,3 pct. af udlånet, mens Totalkredit nærmer sig samme niveau med 25,9 pct. af markedet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs