Watch Medier

Corona betyder nedskrivning af endnu et storcenter for knap 100 mio. kr.

Esbjerg Storcenter lander et underskud på 92 mio. kr. som følge af nedskrivning grundet coronakrisen. Nedskrivningen af værdien følger i hælene på lignende nedskrivninger i butikscentrene Field's, Bruun's Galleri og Bryggen.

Lars Thylander ejer sammen med partneren Carsten Bæk aktiemajoriteten i Esbjerg Storcenter. | Foto: PR / Thylander Gruppen

Esbjerg Storcenter, der rummer 18.000 kvm fordelt på over 40 butikker, kommer ud af 2019 med et underskud på 92 mio. kr. Før værdireguleringer har selskabet dog et overskud på godt 2 mio. kr., viser årsregnskabet, der netop er fremlagt.

"Årets resultat er ikke tilfredsstillende og væsentligt påvirket af negativ dagsværdiregulering af investeringsejendommen. Værdiansættelsen baserer sig på den budgetterede fremtidige indtjening og et afkastkrav til denne type ejendomme," står der i ledelsesberetningen.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs