Watch Medier

Corona betyder nedskrivning af endnu et storcenter for knap 100 mio. kr.

Esbjerg Storcenter lander et underskud på 92 mio. kr. som følge af nedskrivning grundet coronakrisen. Nedskrivningen af værdien følger i hælene på lignende nedskrivninger i butikscentrene Field's, Bruun's Galleri og Bryggen.

Lars Thylander ejer sammen med partneren Carsten Bæk aktiemajoriteten i Esbjerg Storcenter. | Foto: PR / Thylander Gruppen

Esbjerg Storcenter, der rummer 18.000 kvm fordelt på over 40 butikker, kommer ud af 2019 med et underskud på 92 mio. kr. Før værdireguleringer har selskabet dog et overskud på godt 2 mio. kr., viser årsregnskabet, der netop er fremlagt.

"Årets resultat er ikke tilfredsstillende og væsentligt påvirket af negativ dagsværdiregulering af investeringsejendommen. Værdiansættelsen baserer sig på den budgetterede fremtidige indtjening og et afkastkrav til denne type ejendomme," står der i ledelsesberetningen.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Alm. Brand køber Codans danske forretning af Tryg

Tryg og canadiske Intact har fundet en køber til Codan i Danmark. Alm. Brand betaler 12,6 mia. kr. for overtagelsen og bliver landets næststørste skadesforsikringsselskab. Det meste af købesummen skaffes ved at udstede nye aktier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier