Akut pengemangel hos dansk hotelplatform

Hotelplatformen Nustay har kun penge til en måneds drift og er i dialog med investorer om en håndsrækning. Aktien er efter meldingen faldet voldsomt. (Opdateret)
Foto: Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg
AF RITZAU FINANS OG MALTE OXVIG

Den danske hotelplatform Nustay, der er noteret på den svenske minibørs Spotlight, har kun penge til en måneds drift og risikerer derfor at kollapse.

I mandagens børshandel lå aktien 25 pct. lavere i 0,24 kr. efter et fald på hele 55 pct. fredag, da Nustay oplyste om sin aktuelle pressede finansielle situation.

Ifølge Nustays administrerende direktør, Mathias Lundø Nielsen, arbejder selskabet intenst på at finde en langsigtet løsning.

"Vi er i dialog med investorer, og vi forventer selvfølgelig at finde en løsning på det her. Jeg havde håbet, at vi havde nået en løsning tidligere, så vi ikke var endt i den her situation," sagde han til Børsen i weekenden.

Udbruddet af coronavirus og den efterfølgende opbremsning i rejsebranchen har været et hårdt slag for selskabet, som på markedet for hotelbookinger er oppe imod store spillere som Expedia, Booking.com og Hotel.com.

Den nuværende aktiekurs værdisætter selskabet til 11,7 mio. kr.

Blandt selskabets nuværende investorer er Saxo Bank-milliardær Lars Seier Christensen.

(Artiklen er opdateret)

Bookingplatform vil bytte svensk Spotlight-børs ud med First North

Coronakrise og nedlukninger fik omsætningen til at dykke hos Nustay 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også