Watch Medier

Analytiker: Novos nye insulin kan blive flerdobbelt blockbuster

Det ugentlige insulin icodec har potentialet til at blive endnu en megasællert for Novo Nordisk, vurderer Søren Løntoft Hansen, senioranalytiker hos Sydbank.

Foto: Sydbank/PR

Hvis tingene flasker sig, kan Novo Nordisk stå med endnu et blockbusterprodukt på hånden i form af det nyudviklede ugentlige insulin icodec.

Det vurder senioranalytiker Søren Løntoft Handen fra Sydbank, skriver Dagens Pharma.

Han går endda så langt som til at udråbe midlet til en potentiel multiblockbuster, hvilket dækker over midler, der årligt omsætter for mindst 2 mia. dollar.

"Det skyldes blandt andet, at Novo Nordisk med udviklingen af deres ugentlige insulin har et ret så stort forspring i forhold til de andre konkurrenter, så der er mulighed for at kunne sætte sig tungt på det her marked, inden de andre spillere kommer ind på det," siger Søren Løntoft Hansen til mediet.

Novo Nordisk kunne tidligere på måneden fremvise uddybende fase 2-data for lægemiddelkandidaten, der i et studie viste blodsukkerregulerende effekt på niveau med verdens mest benyttede langtidsvirkende insulin, Sanofis Lantus, i patienter, der ikke tidligere har modtaget insulinbehandling.

Novo Nordisk uddyber positive fase 2-resultater med ugentlig insulin Novo Nordisk satser på nyskabende insulin: "Mange læger sagde, vi var skøre" 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs