Watch Medier

Nordea-chef ser gode muligheder for danske virksomheder efter coronakrisen

Dansk økonomi har det godt, og hos Nordea er man i dialog med virksomheder, der øjner ekspansion i kølvandet på coronakrisen.

Foto: Nordea/PR

Coronakrisen har ikke ramt den danske økonomi så hårdt som frygtet, og hos Nordea ser chef for danske erhvervskunder, Bjørn Bøje Jensen, at man kan støtte på ekspansionsrejser for sunde virksomheder. Det skriver Berlingske.

"Der er jo nogle, hvor vores dialog med dem handler om, hvilken kapacitet de har til for eksempel at opkøbe nye virksomheder eller vinde nye markeder, fordi der er en åbning. Dansk økonomi står godt set i globalt perspektiv, så der er muligheder for danske virksomheder," siger Bjørn Bøje Jensen til mediet.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vestas: Stjålne data er blevet delt

Data fra vindmøllekoncernen Vestas' it-systemer er blevet stjålet og tilbudt tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Det er slut med fradrag for håndværksydelser, når dele af boligjobordning afskaffes med næste års finanslov.Fradrag for serviceydelser som rengøring og børnepasning fra i skat bibeholdes, oplyser finansministeren.

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs