Watch Medier

Genmab vil præsentere forløbige data fra nyt lægemiddel på årligt cancermøde

Genmab vil på en kommende kræftkonference løfte sløret for de første data fra et forsøg med et nyt lægemiddel mod faste kræftumorer.

Foto: Lars Møller / Genmab / PR

Genmab skal på Society for Immunotherapy of Cancers (SITC) årsmøde den 9. november præsentere foreløbige data fra et fase 1/2a-forsøg med det mulige cancermiddel Duobody-PD-L1x4-1BB til behandling af solide tumorer.

Det oplyser Genmab i en meddelelse onsdag aften.

"De foreløbige fase 1/2a-data demonstrerer potentialet for Duobody-PD-L1x4-1BB i faste tumorer, og vi ser frem til, at de første data skal deles med det medicinske fællesskab," udtaler administrerende direktør i Genmab, Jan van de Winkel, i meddelelsen.

Ydermere skal Genmab på samme årsmøde også fremlægge prækliniske data samme middel samt fra midlerne Tisotumab vedotin2 og Duobody-CD3x5T43.

Mere fra Watch Medier

DLG klar til exit fra Kina

Geopolitiske forhold og politisk indgriben i markedspriser gør, at DLG er klar til at forlade kinesisk marked. Grovvareselskabet har en foderfabrik i Hunan-provinsen.

Virksomhedsmægler ser få potentielle købere til Irma

Detailhandelskoncerner har de bedste muligheder for at gøre Irma til en rentabel virksomhed, hvis kæden skulle blive sat til salg, vurderer virksomhedsmægler Frederik Aakard. Tidligere Irma-direktør vil snart melde nyt ud. 

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs