Watch Medier

Erhvervskunder sender forsikringsselskabs danske indtægter i vejret

Det norske forsikringsselskab Gjensidige formår at sende sine danske indtægter op med 8,5 pct. i tredje kvartal. På tværs af forretningsområder har forsikringsselskabet, der er femtestørst på det danske marked, haft det bedste kvartal nogensinde.

Foto: Gjensidige/PR

Det norske forsikringsselskab Gjensidige har i tredje kvartal formået at løfte salget i Danmark, hvor selskabet er femtestørst i markedet. Til gengæld lander forsikringsresultatet lavere end samme periode sidste år.

Præmieindtægten lyder i tredje kvartal på 1472,7 mio norske kr. (996,8 mio. danske kr.) mod 1249,9 mio. norske kr. samme periode i 2019. Målt i lokal valuta er det en vækst på 8,5 pct. Ifølge kvartalsrapporten skyldes væksten primært erhvervsforretningen.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Falck sælger vejhjælpsforretning i fem lande

Et frasalg af vejhjælpsforretning i en række lande sker som et led i Falcks langsigtede strategi om at udvikle sig som integreret sundhedsforretning. Salgsprisen er aftalt til 1 mia. kr.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs