Watch Medier

Ledelse i krakket forsikringsselskab afviser urent trav

Flere medlemmer af den tidligere topledelse i Qudos Insurance afviser, at de skulle have ført store beløb ud af selskabet inden konkursen, hvilket kuratoren ellers hævder. Han ønsker tre af dem idømt konkurskarantæne.

Nicolai Borcher Hansen | Foto: New Nordic Holding PR

Ifølge kuratoren i det krakkede danske forsikringsselskab Qudos Insurance blev der ført store beløb ud af selskabet op til konkursen i 2018, men det afviser flere personer i den tidligere ledelse, skriver Finans.

Det skulle blandt andet være sket via selskabet Prinstad Ltd., hvor man dog ikke kan se ejerkredsen bag, men hvor kuratoren mener, at det tidligere bestyrelsesmedlem Nicolai Borcher Hansen - der står bag selskabet New Nordic, som var ejer af Qudos Insurance - også er ejeren af det selskab.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vestas: Stjålne data er blevet delt

Data fra vindmøllekoncernen Vestas' it-systemer er blevet stjålet og tilbudt tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Det er slut med fradrag for håndværksydelser, når dele af boligjobordning afskaffes med næste års finanslov.Fradrag for serviceydelser som rengøring og børnepasning fra i skat bibeholdes, oplyser finansministeren.

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs