Watch Medier

Novozymes opjusterer en smule: Biobrændstoffer trækker ned

Enzymproducenten Novozymes har vist gode takter i 2020, men salget af biologiske brændstoffer - bioenergi - er fortsat dæmpet under coronakrisen, viser regnskabet i for tredje kvartal. De øvrige divisioner klarer sig dog så godt, at forventningerne til hele året er let opjusteret.

Foto: Novozymes/PR

Der er en type produkter, som der altid er brug for selv under en global pandemi.

Folk drikker og spiser eksempelvis stadigvæk, og de vasker stadig deres tøj. Det kan ses ud af enzymproducenten Novozymes' regnskab for tredje kvartal, hvor divisionerne for enzymer til mad og drikkevarer samt enzymer til husholdningsprodukter som vaskepulver ndtil videre har klaret sig igennem et kaotisk 2020 med fine væksttal på henholdsvis 5 og 7 procent.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs