Watch Medier

Børsdebutant får aktieudbud overtegnet med 138 procent

Den danske specialist i indeklima Windowmaster går på minibørsen First North 27. okober på baggrund af et kraftigt overtegnet aktieudbud, der har givet firmaet 59 mio. kr. til at købe op og jagte yderligere vækst.

Erik Boyter, administrerende direktør i Windowmaster. | Foto: PRESSE

Den danske virksomhed Windowmaster International kommer med solidt momentum, når selskabet har første handelsdag på First North-minibørsen 27. oktober.

Udbuddet af aktier er nemlig blevet overtegnet med 138 pct., og Windowmaster kan dermed se frem til et bruttoprovenu på 59 mio. kr.

Det oplyser selskabet i en meddelelse onsdag.

"Vi er meget tilfredse med resultatet af udbuddet, og især er vi overvældet af den interesse og tillid, som investorerne har vist vores virksomhed. Vi er opmærksomme på vores ansvar over for vores nye aktionærer," udtaler Erik Boyter, administrerende direktør i Windowmaster.

Provenuet fra udbuddet skal bruges til både organisk vækst og opkøb, lyder det videre.

"Vi investerer ikke kun provenuet fra udbuddet i organisk vækst, men ser også efter mål for opkøb for at understøtte og fremskynde væksten," siger Erik Boyter.

Windowmaster er en ingeniørvirksomhed, der tilbyder ventilationsløsninger til at forbedre indeklimaet i bygninger.

Mere fra Watch Medier

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs