Watch Medier

Børsdebutant får aktieudbud overtegnet med 138 procent

Den danske specialist i indeklima Windowmaster går på minibørsen First North 27. okober på baggrund af et kraftigt overtegnet aktieudbud, der har givet firmaet 59 mio. kr. til at købe op og jagte yderligere vækst.

Erik Boyter, administrerende direktør i Windowmaster. | Foto: PRESSE

Den danske virksomhed Windowmaster International kommer med solidt momentum, når selskabet har første handelsdag på First North-minibørsen 27. oktober.

Udbuddet af aktier er nemlig blevet overtegnet med 138 pct., og Windowmaster kan dermed se frem til et bruttoprovenu på 59 mio. kr.

Det oplyser selskabet i en meddelelse onsdag.

"Vi er meget tilfredse med resultatet af udbuddet, og især er vi overvældet af den interesse og tillid, som investorerne har vist vores virksomhed. Vi er opmærksomme på vores ansvar over for vores nye aktionærer," udtaler Erik Boyter, administrerende direktør i Windowmaster.

Provenuet fra udbuddet skal bruges til både organisk vækst og opkøb, lyder det videre.

"Vi investerer ikke kun provenuet fra udbuddet i organisk vækst, men ser også efter mål for opkøb for at understøtte og fremskynde væksten," siger Erik Boyter.

Windowmaster er en ingeniørvirksomhed, der tilbyder ventilationsløsninger til at forbedre indeklimaet i bygninger.

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

I et nyt regnskab oplyser Arriva Danmark, at den danske forretning skal sælges til en eller flere investorer. Dermed bekræftes forlydender om, at ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn, vil af med de danske aktiviteter.

Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør

Ejerne af Det Danske Madhus - herunder stifterne og kapitalfonden Polaris - har solgt virksomheden til en familieejet tysk cateringvirksomhed. Det Danske Madhus er specialiseret i færdige måltider til ældre i de danske kommuner.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs