Watch Medier

Nemlig.com regner med at nå 1000 nyansættelser i 2020

Onlinesupermarkedet Nemlig.com forventer yderligere efterspørgsel efter dagligvarelevering på grund af de nye coronarestriktioner, der træder i kraft mandag. Derfor skal virksomheden igen ansætte en stor portion nye medarbejdere.

Der kommer formentlig yderligere fart på online-indkøb af dagligvarer. | Foto: PR/Nemlig.com

Med udsigten til at skulle handle ind med mundbind i resten af 2020 vil mange danskere i den kommende tid kigge efter alternativer til en tur i supermarkedet.

I onlinesupermarkedet Nemlig.com regner man med, at det vil sende flere kunder ind på hjemmesiden, og derfor indleder man nu ansættelse af 200 medarbejdere i november.

De kommer ifølge en pressemeddelelse til at ledsage de i forvejen 600 nye medarbejdere, som selskabet har ansat i år på grund af markant øget aktivitet under corona.

Fredag aften, da statsminister Mette Frederiksen udlagde teksten for den kommende tid under corona, var der fire gange så mange besøgende på Nemlig.com’s hjemmeside og app sammenlignet med samme tidspunkt sidste år, fremgår det.

"For at imødekomme denne store efterspørgsel går vi nu efter at ansætte yderligere 200 medarbejdere i november måned. Alt tyder lige nu på, at den store efterspørgsel kommer til at fortsætte i flere måneder frem, og derfor vil vi med stor sandsynlighed også ansætte mange nye medarbejdere i december måned, hvilket kommer til at bringe os meget tæt på 1.000 nye medarbejdere her i 2020," udtaler Stefan Plenge, adm. direktør i Nemlig.com.

Det fremgår ikke, hvor mange ansatte Nemlig.com havde, lige før coronaen ramte Danmark. Men af det seneste regnskab, der løb frem til udgangen af juli 2019, var der 185 ansatte i selskabet.

 

Mere fra Watch Medier

MT Højgaard skifter ud på topposten

Henrik Mielke fik halvandet år i stolen hos entreprenørselskabet MT Højgaard, før der igen er udskiftning. Afløser har fortid hos Huscompagniet og NCC.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs