Watch Medier

PFA har fået baghjul af passive pensionsprodukter

Markedsrentekunderne i PFA har fået mindre afkast i årets første ni måneder end hos en af hovedkonkurrenterne. Investeringsdirektøren peger på PFA's aktive forvaltning som en forskel på de to afkast og indrømmer, at han har undervurderet centralbankernes power.

Kasper Ahrndt Lorenzen, koncerninvesteringsdirektør i PFA | Foto: PR/PFA

Efter at første kvartal førte til et minus på 33 mia. kr. i PFA's investeringsportefølje, er pensionsselskabet nu efter tredje kvartal nået op på et plus på 11,6 mia. kr.

PFA har dog – modsat konkurrenten Velliv – endnu ikke nået at hente det tabte hjem for de pensionskunder, der sparer op i markedsrenteprodukter og i gennemsnit stadig står med et minus på 0,4 pct. i årets første ni måneder.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Falck sælger vejhjælpsforretning i fem lande

Et frasalg af vejhjælpsforretning i en række lande sker som et led i Falcks langsigtede strategi om at udvikle sig som integreret sundhedsforretning. Salgsprisen er aftalt til 1 mia. kr.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs