Watch Medier

Nyt migrænemiddel skuffer hos Lundbeck

Der er pæn vækst i kerneprodukterne hos Lundbeck i tredje kvartal, men ikke helt så meget, som analytikerne havde håbet, og medicinalselskabet skærer toppen af prognosen for hele året. Alt i alt er finansdirektøren tilfreds med præstationen.

Finansdirektør Anders Götzsche er fint tilfreds med Lundbecks resultat, når covid-19 tages i betragtning. | Foto: BUNDGAARD CARSTEN/ERH

Overordnet set præsterer Lundbeck bedre i tredje kvartal, end analytikerne havde forventet - på trods af at selskabets nye sats, migrænemidlet Vyepti, skuffer.

Omsætningen lander på 4463 mio. kr. Det er et pænt stykke over de 4388 mio. kr., som analytikerne havde sat næsen op efter. Samtidig er det udtryk for vækst i forhold til samme periode sidste år, hvor Lundbeck skrabede 4235 mio. kr. sammen i omsætning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Efter gaslæk: Endegyldigt slut med russisk gas til vinter

De mystiske gaslæk på Nord Stream 1 og 2 i Østersøen betyder, at energimarkedet nu må indstille sig på, at der ikke vil blive sendt russisk gas til Europa i år. Utænkeligt, at det ikke er et målrettet angreb, siger kilde til tysk avis.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs