Carlsberg-chef i klar udmelding: Bakker op om servering til midnat

Bryggerikæmpen tilslutter sig nu et klart opråb fra bryggeri- og restaurationsbranchen: Lad restauranterne beholde gæsterne indtil kl. 24.00. På den måde kan man også skabe en mere sikker måde at få folk ud igen, siger Carlsberg Danmark-direktør.
Foto: Marius Nyheim
Foto: Marius Nyheim

I kampen mod et stigende smittetryk er der forholdsregler, som giver mening, og andre, som kun udgør en unødig og potentielt sundhedsskadelig hæmsko. Her lægger regeringens krav om, at landets restauranter, caféer og barer skal lukke klokken 22.00, sig i den anden kategori.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også