Watch Medier

12 år i træk: Aldi forventer underskud i Danmark

På linje med den øvrige dagligvarehandel har den danske del af discountkæden Aldi også oplevet fremgang i år, men kigger alligevel frem mod et trecifret millionunderskud.

Finn Tang har stået i spidsen for Aldi i Danmark siden efteråret 2017, men har endnu ikke fået sorte tal på bundlinjen. | Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Discountkæden Aldi har redet med på dagligvarebølgen i år, men fremgangen redder ikke kæden fra et nyt trecifret milliontab. Dermed har kædens danske forretninger leveret underskud hvert år siden 2009, skriver Dansk Handelsblad.

"2020 har været et bedre år end forventet – også på grund af corona – og med en større markedsandel. Vi investerer stadigvæk i medarbejdere og i butikker, så det vil man selvfølgelig fortsat kunne aflæse i regnskaberne flere år frem. Men et bedre resultat i 2020 end i 2019, tror jeg godt, jeg kan stille i udsigt.," siger adm. direktør Finn Tang til Dansk Handelsblad.

Han understreger, at vejen til overskud går gennem et bedre butiksnet og investeringer i medarbejdere. Aldi har været på det danske marked i 43 år, men har i de seneste ti regnskaber tabt omkring 2,4 mia. kr.

Ny prognose: Discountkæderne vil fortsat vinde flere indkøb 

Mere fra Watch Medier

It-investoren Preben Damgaard er død

Preben Damgaard, stifter af Damgaard Data og it-investor, er død i en alder af blot 59 år. Han var en toneangivende investor på den danske tech-scene og har haft betydning for en lang række store it-succeser herhjemme.

Lars Rohdes svanesang: Banker skal være forsigtige med udbytte

De danske banker bør passe på med at udbetale udbytte og lave aktietilbagekøb. Med udsigt til højere tab skal bankerne nemlig sikre et robust kapitalgrundlag, lød opfordringen fra Lars Rohde ved sit sidste årsmøde i Finans Danmark i rollen som nationalbankdirektør.

Danmarks næststørste biogaskoncern kan blive mål for opkøb

Analyse: Efter Shells milliardopkøb af Danmarks største biogaskoncern, Nature Energy, kan den næststørste biogaskoncern, Bigadan, også blive et interessant opkøbsemne. Den tidligere rent familieejede virksomhed har i dag en britisk kapitalfond som storaktionær, og pensionsselskabet Industriens Pension er også med i ejerkredsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs