Watch Medier

12 år i træk: Aldi forventer underskud i Danmark

På linje med den øvrige dagligvarehandel har den danske del af discountkæden Aldi også oplevet fremgang i år, men kigger alligevel frem mod et trecifret millionunderskud.

Finn Tang har stået i spidsen for Aldi i Danmark siden efteråret 2017, men har endnu ikke fået sorte tal på bundlinjen. | Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Discountkæden Aldi har redet med på dagligvarebølgen i år, men fremgangen redder ikke kæden fra et nyt trecifret milliontab. Dermed har kædens danske forretninger leveret underskud hvert år siden 2009, skriver Dansk Handelsblad.

"2020 har været et bedre år end forventet – også på grund af corona – og med en større markedsandel. Vi investerer stadigvæk i medarbejdere og i butikker, så det vil man selvfølgelig fortsat kunne aflæse i regnskaberne flere år frem. Men et bedre resultat i 2020 end i 2019, tror jeg godt, jeg kan stille i udsigt.," siger adm. direktør Finn Tang til Dansk Handelsblad.

Han understreger, at vejen til overskud går gennem et bedre butiksnet og investeringer i medarbejdere. Aldi har været på det danske marked i 43 år, men har i de seneste ti regnskaber tabt omkring 2,4 mia. kr.

Ny prognose: Discountkæderne vil fortsat vinde flere indkøb 

Mere fra Watch Medier

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs