Watch Medier

Første produktion af dansk covid-19 vaccine klar til forsøg

Konsortiet bag den danske coronavaccine, som Bavarian Nordic har fået licens på fra biotekselskabet Adaptvac, er nu lykkedes med at lave den første produktion af vaccinen. Det bringer selskaberne nærmere at kunne indlede kliniske forsøg.

Bent U. Frandsen, adm. direktør, Expres2ion Biotechnologies | Foto: Expres2ion Biotechnologies / PR

Vaccinen mod corona, som Bavarian Nordic har indlicenseret fra firmaerne Expres2ion og Adapvact, er nu så langt i udviklingen, at selskaberne står med den første produktion af vaccinen i hænderne. Og den skal nu inden længe testes i mennesker.

Ifølge selskaberne er det en stor nyhed, for man kan aldrig vide, om materialefremstilling i lille laboratorieskala og til dyreforsøg kan blive fremstillet, så der foreligger en dokumenterbar proces for anvendelse i mennesker.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs