Watch Medier

Nyopført Vestas-mølle kollapser i Nordsverige

En 230 meter høj Vestas-vindmølle af typen V150 knækkede i weekenden sammen på en svensk vindmøllepark, der endnu er under opførelse.

Dette er ikke den mølle, der kollapsede i weekenden. Denne kollapsede i Sverige for fem år siden. | Foto: Vestas/Statens Haverikommission

Natten til søndag kollapsede en de 17 Vestas-møller på den svenske park Aldermyrberget. Billeder i lokalmediet Norran, der var først til at skrive om uheldet, viser, at møllen er knækket i tårnet få meter fra jorden efterladende en totalskadet maskine. Ingen er kommet til skade, oplyser projektejeren, WPD.

"Det føles som om, at vi har vækket halvdelen af jordkloden her til morgen, så nu må vi se, hvad det bliver," siger adm. direktør for WPD Scandinavia, Maria Röske, søndag til Norran om konsekvenserne for kollapset, hvis årsag endnu er uvis.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

I et nyt regnskab oplyser Arriva Danmark, at den danske forretning skal sælges til en eller flere investorer. Dermed bekræftes forlydender om, at ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn, vil af med de danske aktiviteter.

Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør

Ejerne af Det Danske Madhus - herunder stifterne og kapitalfonden Polaris - har solgt virksomheden til en familieejet tysk cateringvirksomhed. Det Danske Madhus er specialiseret i færdige måltider til ældre i de danske kommuner.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs