Watch Medier

Nordnet tilbage på børsen med stigning på 11 procent

Den svensk-baserede online børsmægler Nordnet er efter flere års pause vendt tilbage på børsen i Stockholm onsdag, hvor investorerne tog godt imod aktien.

Lars-Åke Norling er adm. direktør i Nordnet. | Foto: PR/Nordnet

Børsmæglervirksomheden Nordnet har onsdag gjort sit indtog på børsen i Sverige med en stigning, og aktien steg hurtigt op i 107 svenske kr. Det er 11 pct. højere end tegningskursen på 96 svenske kr. Tegningskursen var nogenlunde i midten af udbudsintervallet på 88-104 svenske kr. per aktie.

Under børsnoteringen har storaktionærer solgt ud, mens Nordnet ikke modtager noget provenu.

Nordnet var tidligere børsnoteret i perioden 2000-2017, men har i de seneste år været ejet af Öhmann-koncernen og kapitalfonden Nordic Capital.

"I dag indledes et nyt kapitel i Nordnets historie. For første gang i næsten fire år er vi igen et børsnoteret selskab, og jeg ser meget frem til at tage det næste skridt i vores udvikling sammen med eksisterende og nye aktionærer," udtaler administrerende direktør Lars-Åke Norling i en meddelelse onsdag morgen.

Christian Frick, der er partner hos Nordic Capital siger samtidig, at kapitalfonden ser frem til fortsat være en aktiv ejer i Nordnet.

Mere fra Watch Medier

Vestas: Stjålne data er blevet delt

Data fra vindmøllekoncernen Vestas' it-systemer er blevet stjålet og tilbudt tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Det er slut med fradrag for håndværksydelser, når dele af boligjobordning afskaffes med næste års finanslov.Fradrag for serviceydelser som rengøring og børnepasning fra i skat bibeholdes, oplyser finansministeren.

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs