Watch Medier

Nordnet tilbage på børsen med stigning på 11 procent

Den svensk-baserede online børsmægler Nordnet er efter flere års pause vendt tilbage på børsen i Stockholm onsdag, hvor investorerne tog godt imod aktien.

Lars-Åke Norling er adm. direktør i Nordnet. | Foto: PR/Nordnet

Børsmæglervirksomheden Nordnet har onsdag gjort sit indtog på børsen i Sverige med en stigning, og aktien steg hurtigt op i 107 svenske kr. Det er 11 pct. højere end tegningskursen på 96 svenske kr. Tegningskursen var nogenlunde i midten af udbudsintervallet på 88-104 svenske kr. per aktie.

Under børsnoteringen har storaktionærer solgt ud, mens Nordnet ikke modtager noget provenu.

Nordnet var tidligere børsnoteret i perioden 2000-2017, men har i de seneste år været ejet af Öhmann-koncernen og kapitalfonden Nordic Capital.

"I dag indledes et nyt kapitel i Nordnets historie. For første gang i næsten fire år er vi igen et børsnoteret selskab, og jeg ser meget frem til at tage det næste skridt i vores udvikling sammen med eksisterende og nye aktionærer," udtaler administrerende direktør Lars-Åke Norling i en meddelelse onsdag morgen.

Christian Frick, der er partner hos Nordic Capital siger samtidig, at kapitalfonden ser frem til fortsat være en aktiv ejer i Nordnet.

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs