Watch Medier

Nordnet tilbage på børsen med stigning på 11 procent

Den svensk-baserede online børsmægler Nordnet er efter flere års pause vendt tilbage på børsen i Stockholm onsdag, hvor investorerne tog godt imod aktien.

Lars-Åke Norling er adm. direktør i Nordnet. | Foto: PR/Nordnet

Børsmæglervirksomheden Nordnet har onsdag gjort sit indtog på børsen i Sverige med en stigning, og aktien steg hurtigt op i 107 svenske kr. Det er 11 pct. højere end tegningskursen på 96 svenske kr. Tegningskursen var nogenlunde i midten af udbudsintervallet på 88-104 svenske kr. per aktie.

Under børsnoteringen har storaktionærer solgt ud, mens Nordnet ikke modtager noget provenu.

Nordnet var tidligere børsnoteret i perioden 2000-2017, men har i de seneste år været ejet af Öhmann-koncernen og kapitalfonden Nordic Capital.

"I dag indledes et nyt kapitel i Nordnets historie. For første gang i næsten fire år er vi igen et børsnoteret selskab, og jeg ser meget frem til at tage det næste skridt i vores udvikling sammen med eksisterende og nye aktionærer," udtaler administrerende direktør Lars-Åke Norling i en meddelelse onsdag morgen.

Christian Frick, der er partner hos Nordic Capital siger samtidig, at kapitalfonden ser frem til fortsat være en aktiv ejer i Nordnet.

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs