Watch Medier

Simcorp opjusterer efter underskrift på vigtig kontrakt

It-selskabet Simcorp, der er specialist i software til finanssektoren, indgår stor kontrakt med State Street Bank i Tyskland. Det udløser en opjustering af det forventede resultat i 2020.

Simcorp-hovedkvarteret ved Langebro i Købehavn. | Foto: Simcorp/PR

Simcorp opjusterer forventningerne til 2020, efter at softwarehuset har sat underskrift på en kontrakt med amerikanske State Streets tyske selskab, State Street Bank International Gmbh.

Det fremgår af en børsmeddelelse fra Simcorp, der tidligere har annonceret, at aftalen med State Street Bank International var på vej, og at aftalen er så stor, at den vil få betydning for forventningerne til omsætningsvæksten og driftsmarginen, EBIT, i 2020.

Prognosen løftes da også til et omsætningsvækst i lokal valuta på minus 2 til plus 4 pct. fra tidligere minus 5 til plus 5 pct. Samtidig ventes nu en EBIT-margin i lokal valuta på 25-28 pct. mod tidligere 22-27 pct.

"Den fuldt indgåede aftale, som anses for en stor kontrakt, betyder at Simcorp EMEA og State Street Bank International danner et partnerskab med henblik på at tilbyde en førende, fuldt integreret, front-to-back-outsourcing-løsning til forsikringsselskaber i Europa, Mellemøsten og Afrika," skriver Simcorp.

Forsikringsselskaber i Europa får adgang til Simcorp Dimensions løsning i skyen sammen med State Streets dataadministration.

Simcorp får ordre fra centralbanken i Sri Lanka 

Simcorp-topchef: Det ser godt ud med ordreindgangen 

Mere fra Watch Medier

Flere supermarkedskæder dropper Mobilepay

Prisen for at bruge Mobilepay ”stiger betragteligt” for butikkerne, lyder det fra Løvbjerg-kæden. Dagrofa lukker også for betalingsløsningen i Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs