Watch Medier

Universal Robots runder markant milepæl i salget

Det odenseanske robotselskab Universal Robots har solgt sin robot nr. 50.000. "Vi er kommet langt, men der er stadig enormt potentiale i markedet," lyder det fra topchef Jürgen von Hollen.

Jürgen von Hollen stopper som topchef i Universal Robots ved udgangen af 2020. | Foto: UR/MIR

Universal Robots har rundet en vigtig milepæl i selskabets historie. Selskabet har med topchef Jürgen von Hollen i spidsen afleveret robot nr. 50.000 til en kunde.

"Det er et stort privilegium at slutte min tid i selskabet med markeringen af denne milepæl," udtaler Jürgen von Hollen, der stopper som topchef ved udgangen af 2020, i en pressemeddelelse.

Han peger på, at salget af robot nr. 50.000 viser, hvor langt Universal Robots er nået – og hvor stort et potentiale, der fortsat er i selskabets kollaborative robotter, de såkaldte cobots.

"Vi er kommet langt, men der er stadig enormt potentiale i markedet for både velkendte og nye anvendelsesmuligheder for cobots. Med afsæt i vores førende kundebase lærer vi konstant fra vores kunder og anvender en datadrevet tilgang i udviklingen af vores cobots. Det er en tilgang, som jeg vurderer, vil være en stor styrke i årene fremover," siger Jürgen von Hollen i meddelelsen.

Modtageren af den seneste cobot fra Universal Robots er den sydtyske produktionsvirksomhed VEMA.

Robotvirksomhed er i top ti på liste over de 100 hurtigst voksende virksomheder 

MIR-robotter rykker ind på kinesisk Novo-fabrik 

Mere fra Watch Medier

Onlinehandlen voksede til nye højder i 2023

Danskerne købte sidste år for 185 mia. kr. via ehandel, hvilket er ny rekord. Dansk Erhverv er bekymret for, at de danske ehandlere vil kunne mærke de to kinesiske webshops Shein og Temu. 

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs