Watch Medier

Universal Robots runder markant milepæl i salget

Det odenseanske robotselskab Universal Robots har solgt sin robot nr. 50.000. "Vi er kommet langt, men der er stadig enormt potentiale i markedet," lyder det fra topchef Jürgen von Hollen.

Jürgen von Hollen stopper som topchef i Universal Robots ved udgangen af 2020. | Foto: UR/MIR

Universal Robots har rundet en vigtig milepæl i selskabets historie. Selskabet har med topchef Jürgen von Hollen i spidsen afleveret robot nr. 50.000 til en kunde.

"Det er et stort privilegium at slutte min tid i selskabet med markeringen af denne milepæl," udtaler Jürgen von Hollen, der stopper som topchef ved udgangen af 2020, i en pressemeddelelse.

Han peger på, at salget af robot nr. 50.000 viser, hvor langt Universal Robots er nået – og hvor stort et potentiale, der fortsat er i selskabets kollaborative robotter, de såkaldte cobots.

"Vi er kommet langt, men der er stadig enormt potentiale i markedet for både velkendte og nye anvendelsesmuligheder for cobots. Med afsæt i vores førende kundebase lærer vi konstant fra vores kunder og anvender en datadrevet tilgang i udviklingen af vores cobots. Det er en tilgang, som jeg vurderer, vil være en stor styrke i årene fremover," siger Jürgen von Hollen i meddelelsen.

Modtageren af den seneste cobot fra Universal Robots er den sydtyske produktionsvirksomhed VEMA.

Robotvirksomhed er i top ti på liste over de 100 hurtigst voksende virksomheder 

MIR-robotter rykker ind på kinesisk Novo-fabrik 

Mere fra Watch Medier

Lars Rohdes svanesang: Banker skal være forsigtige med udbytte

De danske banker bør passe på med at udbetale udbytte og lave aktietilbagekøb. Med udsigt til højere tab skal bankerne nemlig sikre et robust kapitalgrundlag, lød opfordringen fra Lars Rohde ved sit sidste årsmøde i Finans Danmark i rollen som nationalbankdirektør.

It-investoren Preben Damgaard er død

Preben Damgaard, stifter af Damgaard Data og it-investor, er død i en alder af blot 59 år. Han var en toneangivende investor på den danske tech-scene og har haft betydning for en lang række store it-succeser herhjemme.

Danmarks næststørste biogaskoncern kan blive mål for opkøb

Analyse: Efter Shells milliardopkøb af Danmarks største biogaskoncern, Nature Energy, kan den næststørste biogaskoncern, Bigadan, også blive et interessant opkøbsemne. Den tidligere rent familieejede virksomhed har i dag en britisk kapitalfond som storaktionær, og pensionsselskabet Industriens Pension er også med i ejerkredsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs