Watch Medier

Nykredit opjusterer resultatforventningerne

Nykredit-koncernen hæver forventningerne til hele 2020 på grund af bedre indtjening på blandt andet finansielle instrumenter som derivater.

Nykredit tjener mere end beregnet. | Foto: Olivia Loftlund

Nykredit har tjent mere på såkaldte derivater end ventet, og beholdningsindtjeningen er også højere, end finanskoncernen tidligere havde regnet med. Derfor hæves forventningerne til hele året nu, skriver Nykredit i en meddelelse.

Nykredit regner med et forretningsresultat på 6,1 til 6,3 mia. kr. og et resultat før skat på 6,2 til 6,4 mia. kr. Før havde koncernen regnet med, at begge dele ville lande i niveauet 5,5 til 6,0 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs